Selvstændig i 2 år

Annonce: Djøf.dk

Til januar har jeg været selvstændig i 2 år. At springe ud i livet som selvstændig har været noget af det mest nervepirrende jeg har gjort i mit liv. Dét jeg frygtede mest var ikke min indtægt og fremtid, men mere det lavpraktiske, kravene, arbejdsvilkårene og rettighederne ved være selvstændig. Jeg er et ærligt og ordentligt menneske, der har mest ro i sindet, når der er styr på tingene. Så tankerne, der strejfede mig var primært; gør jeg nu det med moms og skat korrekt, hvilke/er der nogen rettigheder, når jeg er min egen chef? og hvem skal jeg tale med, hvis jeg har en god idé eller livet tager en uventet drejning?

Siden jeg startede på universitetet har jeg været medlem af en fagforening. Primært fordi det var en tryghed og fordi man ikke betaler for det, når man studerer. Da jeg blev færdiguddannet Cand. Ling. Merc og ikke skulle studere mere, blev jeg i tvivl, om det stadig kunne betale sig at være medlem.

Jeg kender rigtig mange, der er medlem af en fagforening, men lige så mange, der desværre ikke er. Så jeg gav mig til at undersøge, hvad jeg vil betale til. Efter længere tids overvejelse, fandt jeg ud af, at det altid kan betale sig at være medlem af en fagforening, hvis man vil føle sig tryg og modtage nogle relevante tilbud indenfor ens faglige område og interesser. Jeg har derfor siden min uddannelse betalt fast kontingent til en fagforening, hvilket har gjort, at jeg altid føler mig tryg,

Hvad jeg ikke altid har været bekendt med, er alle de rettigheder og muligheder man også har, til trods for, at man er selvstændig og sin egen chef. Djøf, der er en af de mest anerkendte og ambitiøse fagforeninger og netværk blandt folk med en samfundsvidenskabelig-, erhvervsøkonomisk-, juridisk- eller kommunikationsbaggrund som jeg, tilbyder nemlig flere gode ydelser til selvstændige. Relevante muligheder og tilbud i forhold til sparring, mentorforløb, kompetenceudvikling og generelle rettigheder til både selvstændige og private eller offentlige ansatte.

Sparring med andre end dine kollegaer

Når man arbejder som blogger og freelance konsulent, så har man mange kollegaer. Ikke som på den 'almindelige' arbejdsplads som jeg tidligere har haft, men få rigtig gode kollegaer man kan spare med og betro sig til. Resten vil jeg kalde kon-kollegaer, som jeg personligt med tiden har erfaret somme tider enten bruger en til fremtidige samarbejder eller som konsulent. Jeg er meget åben og ærlig og har mange tanker og drømme - og jeg ønsker altid det bedste fo andre. Derfor deler jeg også mine tanker med andre - og det har primært vist sig at give medvind og god karma - men også modvind, hvor folk enten har for travlt med sig selv eller tager ens ideer, inden man selv har søsat dem.

Jeg tror ærligt jeg kan sige, at de fleste selvstændige synes, det ville være rart at få råd og sparing fra andre professionelle indenfor branchen, som beskæftiger sig med det til daglig. Derfor er jeg glad for et møde jeg havde i sidste uge med en innovationskonsulent fra Djøfs Erhverv og Karriere afdeling. Hun rådgiver selvstændige samt ildsjæle, der brænder for fremtidige projekter. Hun var virkelig dygtig og professionel og hun satte nogle tanker i gang i forhold til mine idéer, mål og fremtidsplaner. Hun rådgav ikke kun ud fra hendes egen spændende erhvervserfaring, men gav mig også om et par teoretiske metoder jeg kan bruge i fremtiden. Jeg har nogle drømme, som hun fik mig ledt mere ind på, og nu er jeg mere klar til at springe ud i noget nyt, der ikke udelukker det jeg laver nu, men bygger noget ekstra på, så det hele giver mere mening.

Jeg har også tilmeldt mig et andet kursus i det nye år; nemlig Djøfs mentorforløbet og det glæder jeg mig til at fortælle Jer mere om. Indtil da vil jeg vise Jer nogle af Djøfs mest populære ydelser:

Tips til ansøgning og CV

Tjek af lønniveau ved hjælp af lønberegneren eller et møde

Barselsberegner

I kan læse mere om Djøf HER.

Synes godt om

Kommentarer

Dytbat
Dytbat,
Hold nu op hvor du en smuk pige/kvinde (: <3
nouw.com/dytbat
Julievonlyck
Julievonlyck,
disa svensson
disa svensson,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
Julievonlyck
Julievonlyck,
Taaak for det 😃
nouw.com/julievonlyck
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229