Meeting the Legend John Mayer! ♡

Wow! Som nogle af jer så i Godmorgen Danmark i morges, så har jeg vundet 2 billetter til selveste John Mayers udsolgte koncert imorgen i KBH og et møde med selveste Mr. Mayer! How cool is that?! Jeg er stadig i chok! Som min mor sagde: "du må være født under en heldig stjerne!".

Det hele startede med, at jeg sad og så Godmorgen Danmark i søndags, hvor de udloddede 2 billetter til hans koncert. Det man skulle gøre var, at lægge et billede op af en man elsker og tagge #whoyoulove #gotv2dk og det gjorde jeg. Billedet var af Steffan og jeg på vores 6 måneders dag i Paris. Steffan er stor John Mayer fan og efter at have mødt Steffan, så elsker jeg hans musik. Jeg havde ikke haft nogen som helst forestillinger om at jeg skulle gå hen at vinde! Jeg vinder ALDRIG noget.

Jeg så et opslag fra en som er kæmpe John Mayer fan, som havde skrevet noget lign: "hvad sker der for at realitystjerner har alt og får alt?" - Jeg har hverken alt, eller får alt, men når jeg virkelig virkelig ønsker noget, så går det oftest i opfyldelse. Som sagt, så er det held! Jeg har aldrig vundet noget stort før og det har intet at gøre med at jeg er "kendt" eller "semi-kendt" - jeg er bare en John Mayer musikelsker, ligesom så mange andre. Jeg er bare så glad for, at jeg kan få min kæreste med

Jeg har nogle ideer om, hvad jeg selv vil spørge ham om, men hvis nogle af jer har nogle spørgsmål i virkelig godt kunne tænke jer at få svar på, så skriv dem til mig og måske bliver jeg inspireret til at tage et af jeres spørgsmål med.

John Mayer har faktisk fødselsdag imorgen, så måske skulle jeg tage en lille gave med :D

Billedet jeg vandt på! PS. Det er Steffan jeg kysser og ikke John Mayer ;) HAHA.

Håber på at se nogle af jer i Forum i morgen og god tur til jer der skal til jeres koncert i aften i Herning ♡

Rigtig god aften ♡

Kiss, hugs, music and love - J ♡

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229