CLASSY SILVER AIRMAX

Lige et sent indlæg, da jeg har hygget med min bedste veninde Mille, som snart har termin. Det er simpelthen SÅ spændende og hun er bare så fin. Hun har den flotteste og mest inspirerende stil, som i kan se her, jeg er derfor ved at overtale hende til at blogge, så hun kan skrive om alle hendes crushes og "new-in"s og inspirere andre. Jeg har et crush på nike sneakers og min garderobe er efterhånden proppet med lidt for mange. Jeg går efter citatet: Man kan aldrig have for mange flotte sko, kun for lidt skabsplads ;-) De er jo SÅ flotte og heller ikke særlig dyre, selvom de ligner en af deres limited edition modeller, som har været udsolgt over alt, eller solgt på Ebay til en flyver. Mærkevarer webshoppen Net-a-porter, har en lillesøster, som hedder AlexandAlexa, som sælger børnetøj. Flere af mine veninder er højgravide, og derfor var jeg havnet på AlexandAlexa (hvis I skulle være i tvivl om hvad jeg lavede derinde, hehe). Det var derinde jeg opdagede disse lækre sneakers. Jeg er så heldig at bruge størrelse 38, hvilket betød at de havde dem i min (børne)størrelse og derfor også en tand billigere end et par normale Airmax - LOVE IT! Så jeg endte selvfølgelig med at købe dem. Det kan altså godt betale sig at købe børnetøj-, eller sko til SIG SELV, hvis man kan klemme sig ned i det. Hvad synes I?

Synes godt om

Kommentarer

Julie von Lyck
Julie von Lyck,
Jeg bruger størrelse 38 og jeg bestilte dem i det der svarer til 38 og der passede de perfekt 😊 Tak for de søde ord. Er glad for at du kigger med. Knus Julie
Anita
Anita,
Hej Julie (-: Er rigtig glad for din blog og elsker at læse med. Den hjemmeside du har købt dine Nike air max fra, virker dog lidt suspekt.. Øv! Hvordan forløb din bestilling derinde fra? (-: Er bare nysgerrig. Synes nemlig også, at skoene er rigtig fede!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229