BIRTHDAY OUTFIT

COAT: ELLOS HERE | HAIR | BAG: GIVENCHY | BOOTS: HERE | JEANS: (SIMILAR HERE) SHIRT: H&M

Hej sweeties. I skrivende stund sidder jeg på færgen på vej til København med søde Camilla Julie. Vi skal bl.a. til Moroccan Oil event på Niimb og i aften overnatter vi på Ystad Saltsjøbad og efterfølgende går turen til Malmø, hvor vi skal besøge Rapunzel of Sweden. Outfittet er fra igår, hvor jeg havde fødselsdag. Jeg havde en skøn dag med familien og var ude at spise på min yndlings tapasrestaurant Can Blau. Hva synes I forresten om min nye frakke? En skøn fødselsdagsgave fra Ellos. Jeg ved ikke hvor længe jeg har drømt om den. Udover frakken fik jeg også nogle super skønne gaver af familien, bl.a. den fineste Gucci taske, som I nok skal få at se. Hav en dejlig dag!

Synes godt om

Kommentarer

IT'S MY BIRTHDAY & TRESEMMÉ GIVE-AWAY

I anledningen af, at det idag er min fødselsdag, tænkte jeg at jeg ville give jer en gave, som jeg tror enhver kvinde kan bruge. Det drejer sig nemlig om Tresemmé produkter til en værdi på over 650 kr. Til modeugen fik jeg æren af at være ambassadør for Tresémme og fik derfor fornøjelsen af at prøve en masse af deres skønne produkter. Tresemmés produkter er meget drøje og derfor taler vi virkelig value for money. Jeg har samlet et udpluk af mine favoritter og dem vil jeg gerne give en af jer læsere muligheden for at vinde og dermed afprøve.

Det eneste I skal gøre for at deltage er at like mig på facebook her og bloglovin her og smide en kommentar i kommentarfeltet nedenfor, og fortælle hvilket hårprodukt I ikke kan leve uden.

Jeg trækker vinderen torsdag d. 8/10.

Synes godt om

Kommentarer

Aarhus bedste sushi

Glædelig mandag! Hvor er weekenden da bare fløjet afsted! Jeg har brugt weekenden på afslapning og hygge med Steffan og en masse praktiske ting. Som måske I kan huske, fik vi sidste år nyt køkken herhjemme og denne gang står den på badeværelsesprojekt, hvilket jeg synes er lidt mere udfordrende i forhold til størrelse, materialer og beslutninger - især når man kun har at gøre med 10 kvadratmeter. Så I må endelig sige til, hvis der er noget I kan anbefale, eller for den sags skyld fraråde os at vælge - vi skal trods alt se på det hver dag. Nok om det! I søndags havde Steffan og jeg besøg af vores fælles vennepar og vi bestilte derfor sushi fra Karma Sushi i Aarhus. Karma Sushi er uden at overdrive byens bedste sushi! Når man først har prøvet det, er intet andet sushi helt godt nok. Hver en sushi på Karma Sushi er tilberedt ned til mindste detalje, og det smager derfor virkelig himmelsk. Jeg kan varmt anbefale jer at prøve Karma Sushi, hvis I er glade for god sushi og ønsker en god oplevelse. Da jeg har fødselsdag imorgen, holder jeg fødselsdagsfest for mine veninder næste lørdag, hvor jeg også vil servere dem noget af den fantastiske sushi fra Karma Sushi. Herhjemme er vores yndlingsmenu, Douglas menueen - den bør I virkelig prøve. Nu vil jeg bage og gør klar til at min familie kommer til fødselsdag imorgen.

Jeg håber også, at I har haft en dejlig weekend!

Knus Julie

Synes godt om

Kommentarer