SNEAKERS CRUSH

Hej med jer. Håber i har nydt det gode vejr idag. Jeg rykkede min bachelorskrivning udenfor og kombinerede derfor hårdt arbejde med lidt fornøjelse og sol. Jeg har pt. et kæmpe crush på disse typer af sneakers som er et af sommers must-haves. Jeg ejer allerede et par stykker som minder om disse. Jeg må erkende jeg har en vane med at shoppe for mange sko, men da en af mine yndlings webshops, Choies.com havde fået dem hjem - så kunne jeg ikke dy mig og bestilte et par hjem med det samme. Sweet dreams søde læsere.

//Love - Julie

Synes godt om

Kommentarer

De små glæder når..

Når man skriver bachelor og ikke har mulighed for at nyde det dejlige vejr og være sammen med sine veninder og familie, så kan små glæder som en god morgenmad og at modtage noget med posten betyde rigtig meget. Blonder og pastelfarver er et stort hit denne sommer og derfor bestilte jeg denne fine kjole fra Choies, som jeg modtog igår. Jeg glæder mig så meget til om 8 dage hvor min bachelor er afleveret og jeg kan komme ud og nyde vejret og få noget tan. Jeg har så mange ting jeg skal hen over sommeren og jeg glæder mig til at dele det med jer, men det bliver først efter d. 5. maj. Husk at sætte et kryds i kalenderen d. 6. maj, hvor der igen er Mega Kup i Aarhus. Der var SÅ mange mennesker sidst mine veninder og jeg havde en stand og det var simpelthen så hyggeligt og sjovt og derfor gentager vi succesen. I kan også selv nå at booke en stand, men skal være hurtige, da der kun er få tilbage. I kan læse mere om eventet her

Kan I have en dejlig aften <3

Synes godt om

Kommentarer

DRAMA DRAMA DRAMA

Jeg bliver sommetider ufrivilligt opsøgt af drama, men prøver så vidt muligt at undgå det, så jeg kan fokusere på mit bachelorprojekt, da der snart kun er en uge til at jeg skal aflevere den. Alligevel er det godt med nogle små pauser og én af de pauser tager jeg på søndag, når der starter en ny serie på MTV. Serien hedder 'EX on the Beach' og der uden tvivl lagt op til en masse drama. Jeg er ikke til det overnaturlige drama, med babes og hunks i vampyrudgave, men derimod en rigtig god omgang amerikansk reality når det er grovest. Tjek videoen nedenfor og vurdér selv :)

Sponsoreret indlæg

Synes godt om

Kommentarer