WHEN A RAINY DAY STARTS TO SHINE

Moden skifter så hurtigt for tiden, hurtigere end man kan følge med. Jeg shopper meget og tit overflødige ting, som jeg går med én gang og så bruger jeg det aldrig igen og så ligger det bare i skabet og fylder og giver mig dårlig samvittighed. Derfor vil jeg begynde at fokusere på at shoppe mere tidsløse designs.. Da jeg var yngre ejede jeg fx. intet sort. Jeg syntes farven var trist og afspejlede ikke min udadvendte og farverige personlighed. Det mener jeg nu er noget pjat, og nu er halvdelen af mit tøjskab sort, det gør til gengæld også at mit tøj til tider kan være svært at finde i mit skab. Kender I de dage hvor det hele kan virke lidt uoverskueligt? (I mit tilfælde pga. eksamenslæsning) og så ringer det pludselig på døren. Det var posten, som kom med min længe ventede pakke. Mine lange støvler og min smukke kjole fra CHOIES, som er et af mine favoritsteder at onlineshoppe - WOW hvor jeg elsker deres tøj! Det gav mig mere energi og en smule lys, på en noget så grå og regnfuld mandag og derefter gik jeg ned og trænede. I dag kunne jeg være der, men nok også fordi jeg kom lidt tidligt på dagen. Jeg går ikke så meget til holdtræning, udover step i ny og næ, men tør da ikke tænke på hvor tiltrængt sådanne timer må være, når hele familien Danmark vil i form i januar.

Mine nye fine støvler kan købes her

Kjolen kan købes her

Kjolen skal jeg have på til en speciel andledning. Steffan og jeg skal ud at rejse i slutningen af januar og på onsdag har vi årsdag, men vi fejrer det først på fredag pga. jeg fra onsdag sidder til 48 timers eksamen.

Jeg er nomineret til modeblogprisen 2014. Det ville betyde alverden for mig, hvis i har lyst til at stemme på mig. (meget vigtigt, når i har stemt, sender de en mail som i skal bekræfte før stemmen gælder. Håber I vil hjælpe mig med dette og synes jeg fortjener en stemme – I må også gerne dele I kan stemme på mig HER

Synes godt om

Kommentarer