WHAT'S IN MY TRAVEL (BEAUTY) BAG?

1. HERE | 2. HERE | 3. HERE | 4. HERE | 5. HERE | 6. HERE | 7. HERE |

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg bruger mange forskellige produkter, og at jeg elsker at dele dem med jer. Noget jeg også elsker, er skønhedsprodukter i rejsestørrelser. Specielt når man skal på ferie, eller weekend er dette praktisk og derudover er de jo super nuttede. Derfor ville jeg vise jer hvad jeg har pakket ned i min toilettaske. Alle produkter har en perfekt rejsestørrelse, som gør at der er plads til mere i kufferten, for findes der noget værre end at slæbe en 2 liters shampoo med på ferie? Alle produkterne har jeg også til at stå derhjemme i almindelig størrelse, men disse ligger klar i min rejse toilettaske, til når jeg skal på ferie, weekend, eller en tur til København.

Moroccanoil har lavet de lækreste produkter, som jeg tror ni ud af ti piger kan skrive under på at de har prøvet og er blevet fan af. Specielt pga. duften og konsistensen, for ikke at tale om virkningen - produkterne skåner og plejer virkelig håret. Hvad der er endnu mere skønt, er deres søde rejsestørrelser, som jeg somme tider også har med i håndtasken. Olien kan bruges til hud, hår negle mm. Jeg ved at der står light på den, men jeg skal være ærlig at sige, at jeg ikke kan se/mærke nogen forskel, så det er ligegyldigt om man vælger light eller almindelig. Hårsprayen giver et naturligt look, uden at efterlade klæbrige rester i håret og er nem at rede ud af håret, hvis man ønsker at restyle sin frisure. Den dufter desuden lige så godt som resten af serien. Jeg er kæmpe fan!
Toni & Guy var hovedsponsor for modeugen, og der fik jeg fornøjelsen af at afprøve disse produkter, som jeg også har medbragt på ferien i rejsestørrelser. Shampooen og balsammen passer begge perfekt, hvis man har et rimelig medtaget hår som jeg og gerne vil rette op på det. For mig kan tørshampoo ikke undværes på en ferie, hvor man selv og ikke mindst håret har det varmt. Tre pift og en børste igennem, og håret ser nyvasket ud!

Synes godt om

Kommentarer