Weekend love

Hej skønne læsere

Denne weekend har stået på familie hygge og fødselsdage! Det har passet mig perfekt, da jeg derfor har fået noget ud af min træning og samvær med familie og kæreste - i stedet for at have tømmermænd!

Som jeg har nævnt tidligere, så hader jeg at løbe, men man må yde, for at "nyde" sin krop. Derfor tog jeg mig idag en tur i det fri og løb/powerwalkede. Jeg er begyndt at bruge Endomondo, hvilket er rigtig godt, så man kan se hvad man får ud af sin træning mht. kalorier, tid og km. Jeg powerwalkede/løb 3,1 km på 25 min. Da jeg kom hjem tog jeg 100 mavebøjninger og lavede mig en lækker smoothie.

Jeg havde glædet mig til at modtage noget tøj fra Nelly.. og vise jer det! Men da jeg modtog det, så kunne jeg desværre ikke passe det, så må sende det retur og vise jer det igen, når jeg får det i den rigtige størrelse - ØVØV! :( Det dejligste er ellers bare at bestille tøj og at det så passer perfekt, men min krop og vægt er altid lidt YOYO-agtig :P

Jeg vil derfor vise jer mine nye shorts jeg har købt fra Divideds mærke, "&Denmim" sammen med mit nye fine bælte fra Creme Fraiche, jeg kan godt lide detaljen med de fine små similisten, så man kan blande fint med råt.

Håber I alle har haft en dejlig weekend ♥

[caption id="attachment_665" align="alignnone" width="778"]
Stilletter fra Nelly, nederdel fra Divided, top fra BOYLONDON, jakke fra Minimum[/caption]

[caption id="attachment_666" align="alignnone" width="778"]
Shorts "&Denim", læderbælte med similitsten Creme Fraiche[/caption]

 

Synes godt om

Kommentarer