Weekend

Trousers: Similar HERE | bag: Givenchy (HERE) | sunnies: HERE | trenchcoat: Kadokto (HERE) | top: HERE | sneakers: HERE

Håber I har haft en dejlig weekend. Steffan og jeg har siden torsdag og til iaften haft hans lillesøster, svoger og vores skønne Nevø Milan på besøg. Igår var vi til 30 års fødselsdag i Aalborg idag har vi brugt dagen på Aros, og denne gang fik vi set ALT på museet. Man behøver ikke engang at være den store kunstentuitiast for at blive betaget af alle de forskellige udstillinger og skøre rum som Museet byder på. Nu er vi helt alene i lejligheden og det er helt underligt at der ikke render en lille skøn livsglad dreng rundt med krudt i bagdelen. Det er vildt at den lille mand snart er et år. Jeg er stadig lige så forelsket i ham, som da jeg så ham første gang. Er jeg den eneste der synes at tiden går ufatteligt hurtigt?

Synes godt om

Kommentarer

Dorthe
,
Kære Julie Tak for en rigtig god blog. Du skriver super godt og det er altid så hyggeligt at følge dig. Din hud.. Tager du sol? Du har altid sådan en flot hud og flot farve. Hvad gør du, hvad bruger du? 😊 Knus en som har virkelig, virkelig, virkelig alt for bleg hud:-)
Julie von Lyck
,
Hej Dorthe Tusind tak for de søde ord. Jeg er heller ikke lige den brune person fra naturens side 😊 Jeg går i sol et par gange om året, når jeg er helt bleg. Ellers bruger jeg Doves Summer Glow. Den giver den mest naturlige farve og kan anvendes lag på lag 😊 Tag den kun på hvis du har en 10 minutters tid til at tørre 😊
Louise
,
Kender det alt for godt 😊 Skal til min lille nieces 1 års fødselsdag i weekenden, og det føles, som om det var i går jeg bar hende i kirken 😊 Forresten - jeg er helt enig ift. Aros, det er så fint der 😊 Aarhus har generelt så fantastisk meget at byde på, elsker at bo her! God aften!
Louise
,
Kender det alt for godt 😊 Skal til min lille nieces 1 års fødselsdag i weekenden, og det føles, som om det var i går, jeg bar hende i kirken 😊 Forresten, jeg er helt enig ift. Aros, så fint 😊 Generelt har Aarhus bare så meget at byde på, elsker at bo her! God aften!
Julie von Lyck
,
Tak honey <3 Kom snart til Aarhus 😊
Julie von Lyck
,
Dejligt at der er nogen der er enige 😊 Tillykke med hende <3 Tiden går så stærkt og pludselig kan de gå og tale 😃