WEEKEND

Weekenden har jeg brugt med familien. Besøgte svigerfamilien fra fredag til lørdag og min familie hele dagen igår, da vi fejrede min fødselsdag. Det er sjovt at tænke på, at det faktisk allerede er et år siden jeg tilbragte min fødselsdag i et fly på 16 timer på vej til Equadors jungle, for at filme Divaer i junglen. Tiden går sgu hurtigt. Nogle gange vil jeg gerne skrue tiden lidt tilbage.. Jeg elsker at lave TV. Man lærer meget om sig selv og udvikler sig og det får mit liv til ikke at være trivielt, når man studere ved siden af. Derudover kan jeg godt lide at underholde folk..

OOTD saturday: leggins: Streetammo, faux fur: Cremefraiche, smykker: Black Design
I weekenden havde jeg smykker på fra det fede mærke black-design.dk. Black Design laver simpelthen de fedeste smykker og de kan fåes lige HER Jeg synes Black Design laver de fedeste knucklerings! Jeg bestilte mine smykker om torsdagen og modtog dem om fredagen! ELSKER hurtig levering, det får en lyst til at købe mere!

Jeg glemte helt at vise jer min første lagkage, som jeg bagte igår i anledningen af min fødselsdag. Jeg lavede den lidt anderledes, så i stedet for at putte almindelige creme i, så lavede jeg en lakridscreme og puttede den på det ene lag og chokoladecreme på det andet lag. Den smagte dejligt :D

Synes godt om

Kommentarer