Webshop favorites

Reklamelinks: 1. HER | 2. HER | 3. HER | 4. HER | 5. HER | 6. HER I 7. HER I 8. HER

Glædelig søndag! Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend. Jeg har nydt weekenden med familiefødselsdag, gåture, arbejde til kommende kampagner, et foredrag jeg skal holde om influencer marketing og sociale medier og sidst, men ikke mindst - hjemme me/spa-tid og søndagshopping;

Vi kan jo ikke komme undenom, at vinteren nærmer sig og jeg har derfor luret på denne pæne, lyserøde hue og flere faux-fur frakker på det seneste efter jeg er blevet ejer af denne lune sag. Jeg synes, at det er fantastisk, hvor lækre materialer faux fur efterhånden kan laves i, hvilket også er derfor, at jeg er ét klik fra at klikke leofrakken hjem .

Derudover har jeg heller aldrig haft så meget lyst til at shoppe cardigans og strik og den grønne cardigan synes jeg er et ret fint bud på den spændende strik.

Jeg har jo også en kæmpe svaghed for sko og faldt derfor pladask for disse seje blå støvler tidligere idag. De er bare lidt mere spændende end de andre 20 sorte jeg ejer ;-)

Apropos en vinter, der er på trapperne, så er den ikke altid er god for huden og det kan allerede mærkes. Jeg har derfor genfundet kærligheden til Estée Lauders sheet/powerfoil maske og deres Advanced Night Repair , som jeg har brugt on and off siden jeg var 20 år. Efter jeg er begyndt at bruge Night Repair og taget hul på sheet-maskerne, føler jeg, at min hud ser flere år yngre ud end normalt. De giver desuden også en masse fugt og næring til huden, hvilket min og sikkert og mange af jeres hud har brug for her i den kolde tid.

Et andet skønhedstip er Bumble and Bumble's Thickening spray, der er fantastisk, hvis man ønsker at gøre sit halvflade hår voluminøst efter et bad. Den skal bare sprayes i rødderne, inden man føntørrer og voila, så har du et stort, lækkert hår. Jeg kan virkelig anbefale den!

Desuden kom jeg idag i tanke om, at det snart er over et år siden, at jeg sidst købte en designer-taske og jeg tænker snart, at det er tid til at skifte den ud og investere i enten denne eller denne. Hvad synes I?

Slutteligt vil jeg fortælle, at vi lige har købt en rejse til et spændende, varmt sted til nytår og derfor overvejer jeg at købe disse pæne øreringe, da jeg de seneste 3 måneder skal på tre eksotiske rejser med sol og varme, hvor de vil passe perfekt til. 

Det var alt for idag! Hvis I ligesom mig også bruger de fleste søndage på Netflixhygge, så kan jeg varmt anbefale jer at læse;"6 dokumentarer, du skal se på Netflix" - Jeg lover snart at opdatere den :)


Synes godt om

Kommentarer