WAKE-UP BEAUTIFUL BY NINA LAMMERS

For nogle uger siden blev jeg igen frisket op af den skønne og dygtige Nina Lammers, som har lavet permanent makeup siden 2006 og er indehaver af Wakeup Beautiful.

Nina har lavet mine bryn med permanent makeup siden 2013 og fylder dem op hver 8./10. måned. Mine bryn var så uudfyldte før jeg fik det lavet. Når jeg optegnede dem, blev det aldrig helt lige eller perfekt, og mest af alt et irritationsmoment. Derfor er det virkelig skønt at vågne op hver morgen, uden at skulle bekymre sig eller bruge tid på sine bryn.

Nina arbejder med Long-Time-Liner og 3D metoden, hvor hun fremhæver det naturlige og justerer det der fra naturens side driller lidt og tilfører udseendet ”det lille ekstra pift”. Rigtig mange kvinder tegner jo deres bryn op, fordi der mangler lidt “fyld” og markering. Med denne metode, kan man vågne op hver morgen med bryn. Det har specielt været dejligt for mig når jeg er på ferie, eller har travlt. Kun professionelle kosmetologer og linergister som har Long-Time-Liner’s diplom, er autoriserede til at udføre behandlingen. Long-Time-Liner er en metode, hvor tatoveringen udføres med en microtynd nål, der indeholder allergitestet (og EU godkendt) farve. Farverne kan blandes, så de passer perfekt til din naturlige hudfarve. Long-Time-Liner holder i tre til fem år, afhængig af hudtype. Nina startede i Visage klinikkerne, og har stadig base i nogle af klinikkerne og kører rundt til forskellige klinikker i ti byer rundt omkring i landet.

Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har kun hørt og mødt folk, som har haft positive oplevelser med Nina Lammers, og jeg kan varmt anbefale hende. Hun er SÅ dygtig og utrolig sød!

I kan læse mere om Wake-up Beautiful og Nina Lammers arbejde HER.

Nu vil jeg hoppe af toget i København og tage til Smashbox event!

Synes godt om

Kommentarer