Vores stue før og efter

De seneste måneder har vores stue og spisestueområde fået en pæn make-over. Trægulvet er blevet malet hvidt og i samarbejde med Ilva har jeg fået lov til at shine rummet op med nogle af deres virkelig seje møbler. Jeg fik desværre ikke taget nogle ordentlige billeder af vores badeværelse og køkken, da de hver især i sin tid fik en kæmpe make-over, og det har jeg været ret træt af. Så derfor tog jeg nogle billeder af vores stue og spisestue område inden vi gik i gang, så jeg kunne vise jer før og efter billeder.

Jeg synes selv at der er sket en del på de seneste måneder og vi er begge meget glade for resultatet - også selv om det ikke er 100 % færdigt endnu, men vi er der næsten! Se selv nedenfor.

EFTER

Den smukke velour sofa og spisebordstolene med chesterfield looket fra Ilva har gjort underværker og givet rummet meget mere personlighed. Vi er desuden også vildt glade for gulvet, der er blevet malet hvidt, som nu går i ét med vores køkkengulv, der grænser op til. Det tog næsten en weekend at få det malet og jeg tænker, at lave en guide til, hvordan I gør, hvis I er interesserede i det.

Der hvor vores Mary lænestol står mangler der stadig et eller andet. Enten et bord eller en form for møbel, som kan pynte ved siden af. Vi har faktisk lige fået dette pæne billede samt dette, som Steffan tilfældigvis fik i fødselsdagsgave. De passer faktisk ret godt sammen, hvis man tænker på min baggrund med halv bopæl i Aarhus og København, og vi tænker, at de skal hænge ved siden af hinanden. Bemærk lige gulvet, og hvilken forskel det har gjort. Jeg glæder til at vise jer det hundrede procent færdige resultat, når billederne og møbenmanget ved siden af stolen er fundet. Hvad synes I?

Indlægget er lavet i samarbejde med Ilva.

Synes godt om

Kommentarer

Linea
,
Simpelthen så flot og sofistikeret. Bare min kæreste ville gå med til den slags sofa, tæppet og gulvet, men det er der vist ingen chance for 😃
Anne N,
Wow.. jeg er helt vild med de malede gulve. Det giver et meget mere rent udtryk. Jeg burde måske prøve at gøre det hjemme i min lejlighed:-)
forsikring.io/ejerskifteforsikring/
Maggie
,
Så flot! Hvor er de små borde fra? Har du et link?
Ida,
Wauw! Hvor er det blevet flot <3
www.fashionpost.dk
Julie von Lyck
,
Tusind tak <3
Julie von Lyck
,
Tusind tak. Desværre ikke. Det er to natborde jeg har arvet fra min farfar, der gik bort i juni 😟 <3
Julie von Lyck
,
Tusind tak <3 <3 Haha, tro mig.. det kan du sagtens få ham overtalt til. Især sofaen, fordi den er så komfortabel - og ikke lyserød 😃
Julie von Lyck
,
Tusind tak! Jeg kan kun sige - go for it! Du bliver så glad for det 😊
Julie von Lyck
,
Og tusind tak for din søde kommentar 😊