Vores nye spisestue

Annonce for Bloomingville

Status på vores boligsituation; Vi troede det ville tage få dage, men alt tager tid og vi er nu næsten på plads i vores nye hjem. Vi mangler kun soveværelset, at få internet, og så er vi klar til at rykke ind og det bliver inden nytår.

Da jeg for nogle måneder siden skrev, at vi havde købt ny bolig modtog jeg en besked fra Bloomingville, der er et af mine yndlings boligbrands. Jeg har så mange forskellige nips og pynteting fra Bloomingville, så jeg var lykkelig, da de spurgte, om vi skulle samarbejde igen. Da jeg er stor fan af stort set alt, hvad de laver var det derfor meget nemt at vælge og valget blev derfor at dekorere det rum, der nu står skarpest - nemlig vores spisestue. Det passer alt sammen perfekt til min stil og store kærlighed for velour, messing og farver.

Bloom spisebordsstolene finder I HER | gulvtæppet finder I HER

Brug rabatkoden JULIE20 og spar 20 % på ALT Bloomingville på Unoliving.com t.o.m. 24/12

Noget af det bedste ved vores nye hjem er pladsen på hele 130 kvadratmeter med en hel spisestue for sig selv med plads til mange flere gæster end i vores gamle lejlighed. Jeg valgte derfor de nye mørkegrønne velourstole fra Bloomingville, der både er pæne, praktiske og behagelige og kan holde i mange år. Gulvtæppet har jeg længe gået og kigget på og det var derfor et perfekt valg til stolene og spisestuen som helhed, der jo går i ét med vores dejlige, lyse og åbne køkken.

Læs mere om Fine barbordet HER

Jeg har længe ledt efter det perfekte barbord og jeg elsker vores nye rulle barbord i messing. Det var egentlig først meningen at vi ville have det stående i stuen, men jeg synes det passer perfekt til spisestuen, stolene og resten af indretningen. Steffen er ret begejsret for det, så han nu kan mikse drink der, når han har besøg. Det kunne derfor også være den perfekte julegave til manden, hvor man selv også får gavn af det pæne udseende.

Find Elegant loungestolen HER

I starten havde jeg den fine blå velour loungestol ved navn 'Elegant' stående sammen med barbordet, men den har jeg nu rykket ind i stuen, så den kan pynte der sammen med vores sofa. Man sidder fantastisk i den og jeg elsker den dybe mørkeblå farve, der gør at den kan passe til alle møbler og farver. Det gode ved alle møblerne er at de er i virkelig god kvalitet, men samtidig lette, så man netop kan rykke dem rundt som man vil uden at det bliver et større projekt.

Synes godt om

Kommentarer

JosephineHelbrandt
JosephineHelbrandt,
Åh hvor ser det fint ud smukke! Tillykke med det nye hjem :-*
nouw.com/josephinehelbrandt
Julievonlyck
Julievonlyck,
Tusind tak ❤️
nouw.com/julievonlyck
Dytbat
Dytbat,
Wow hvor er det smukt elsker samsætningen det så smukt....
nouw.com/dytbat
Julievonlyck
Julievonlyck,
Mange tak❤️❤️❤️
nouw.com/julievonlyck
Itsmypassions
Itsmypassions,
Hvor er det blevet smukt! <3
nouw.com/itsmypassions
Julievonlyck
Julievonlyck,
Tak søde ❤️❤️
nouw.com/julievonlyck
EmmaHajslund
EmmaHajslund,
Gud, hvor er det smukt! Det har du virkelig gjort godt!
nouw.com/emmahajslund
Julievonlyck
Julievonlyck,
Taaaak❤️ Hvor er du sød☺️
nouw.com/julievonlyck
CarmelaAmbrogio
CarmelaAmbrogio,
Wow!! Så nydelig!!😍❤️
nouw.com/carmelaambrogio
ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Den spisestue er jo virkelig drømmen! 😍
nouw.com/bylauradenis