Vores nye badeværelse

Det er vist nogle måneder siden jeg lovede Jer et glimt af vores nye badeværelse. Men da vi bestilte badeværelset, var det uden at vide, hvor dårlig service, der ventede os fra det firma vi havde bestilt vores badeværelse hos. De rev vores badeværelse ned, inden de overhovedet var klar over, om de materialer vi havde bestilt var hjemme. Jeg er normalt tålmodig, men det er svært at bo uden bad, gulv og toilet i to måneder. Det første de startede med at rive ned var vores gulv, uden at undersøge, om deres leverandør havde det gulv, som jeg var blevet forelsket i hjemme. Og det var det naturligvis ikke. Jeg blev lidt stædig - for det er jo ikke et gulvtæppe, men et gulv man skal kigge på hver dag.


Jeg tog derfor situationen i egen hånd og fandt det hos en svensk forhandler med kontakt til Italien. Som I kan se, havde jeg besluttet at badeværelset primært skulle være lyst, messing og marmor. Jeg fandt de små detaljer, uden hjælp fra badeværelsesfirmaet. Eksempelvis min fine vandhane fra Zeromix, som til bonusinfo er blyfri og miljøvenlig. Neeej hvor er jeg glad for den. Den shiner jo hele badeværelset op :D

Jeg fandt også selv greb - de skulle jo passe til vandhanen ;) Det skønne ved dem fra Ferm Living er at de både kan anvendes som knager og greb til skuffer og skabe, som I kan se at vi har gjort. Sæbedispenseren fra Luxoliving passer også godt til, ikke?

Og hvordan udnytter man så bedst 9 kvadratmeter? Vi fandt nogle glasdøre, som kan skubbes ind mod hinanden. Mega smart! Det eneste vi faktisk har købt gennem badeværelsetfirmaet er skabe, bordplade, gulvvarme og montering.

Selvom badeværelset ikke er fuldstændig færdig endnu, og renoveringen tog ualmindelig lang tid, er vi glade for det (næsten) færdige resultat.Meeeen - Jeg har aldrig talt dårligt om et firma, eller hængt nogen ud ved navn på bloggen, men vi har virkelig haft en dårlig oplevelse, i forhold til processen og det ønsker jeg ikke, andre skal opleve. Så et godt råd:

Køb ikke dit bad eller køkken i Kvik Køkkener! De lover dig ting de ikke kan holde, og de er bestemt ikke hurtige, som navnet antyder. Derudover henviser de en til uprofessionelle håndværkere. Udover dårlig og utrolig langsom service, fik vi den mest chokerende regning. Vi ved næsten ikke, hvad vi har betalt for, og I ville falde omkuld, hvis i vidste, hvad vi måtte komme af med for f...... 9 kvadratmeter. Den dag vi bestilte badeværelset hos Kvik, havde de tilfældigvis 30% på alle badeværelser - intet af dette blev modregnet eller overholdt da vi kom til betaling tre måneder efter. Så tak for det!

Dog vil jeg varmt anbefale Zeromix, hvor jeg har købt min vandhane. Verdens bedste service - vandhanen kom dagen efter vi havde bestilt den.

Derudover kan jeg varmt anbefale Bauhaus - de er virkelig søde til at hjælpe. Vores bruser er også derfra og wow hvor er den lækker!
Som I kan se er alle detaljer ikke helt på plads og jeg vil derfor vise Jer mere, når det er helt færdig. Er I klar på at se mere? :)


Jeg håber, at I kan lide badeværelset, ligeså meget, som I kunne lide vores køkken.

Synes godt om

Kommentarer

Lullumut,
Øv, sikke en oplevelse. Godt du holdt ud 😊 Jeg har selv boet med vandskade i ca. 4 måneder, og det var et hel.... Uanset er det blevet et super flot badeværelse, og jeg vil gerne se mere 😊
www.lullumut.com
Ida Benedicte,
Hvor er det blvet flot! Jeg er vild med de guld detaljer <3
www.bybenedicte.dk
Julie von Lyck
,
Tusind tak <3 Det er jeg også glad for 😊
Julie von Lyck
,
Åh, det lyder da også virkelig belastende! Det kender jeg alt til 😊 Håber du har fået det løst og tusind tak for de søde ord 😊
Kristine
,
Hvor er den fine hvide vase fra? 😊 hvor er det blevet lækkert jeres badeværelse 😊