VISITING RAPUNZEL IN MALMØ

Hej sweeties. Håber I har en dejlig lørdag. Der har været lidt stille på bloggen de sidste par dage, og grunden til dette er, at der har været utrolig travlt udenfor bloggen, da jeg har tilbragt et de sidste par dage i København og i Sverige. Mit kamera er fyldt med billeder, ikke mindst fra i torsdags, hvor jeg tilbragte halvdelen af dagen i Malmø med Nadialine. Rapunzel of Sweden havde nemlig inviteret mig på en behandling i deres lækre Salon i Malmø. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg efterhånden har anvendt Rapunzels produkter i et par år. Dog har jeg aldrig haft fornøjelsen af at besøge deres fine Salon i Malmø. Det var en ren fornøjelse og vi blev forkælet fra vi kom til vi gik.

Deres frisør Josefin farvede, påsatte og stylede mit hår. Hun er virkelig sød, dygtig og anbefalelsesværdig! Jeg ville ønske hun kunne følge med mig til Aarhus. Det var også hyggeligt at få øvet mit halvsvenske (skånske). Back in the days, da jeg boede i Spanien boede jeg jo sammen med to svenske veninder, så det var skønt at hun kunne forstå mig. Hun fortalte mange lærerige ting om Rapunzel, som jo er blevet et ret stort brand. Vidste I fx. at The Kardashians bruger Rapunzel hår? Det gjorde jeg ikke. Måske kan nogle af jer huske, at jeg for en måned siden nævnte, at jeg ville holde en pause med så mange extensions for at skåne mit hår. Sådan har jeg det stadig, og har derfor fundet en løsning, hvor det både stadig er langt, men mere skånsomt. Derfor har jeg valgt tape-metoden. Sidst jeg havde tape i, er et par år siden og jeg havde glemt hvor meget jeg elsker den metode! I kan se resultatet nedenfor:

Til sidst krøllede Josefin mit hår med dette krøllejern, som jeg også selv er blevet ejer af og voila! Hvad synes I? Jeg følte mig mere end super godt tilpas da vi var færdige og vil da gerne erkende det boostede min selvtillid.

I kan læse mere om Rapunzel HER

Synes godt om

Kommentarer

Emma
,
Hej Julie! Hvor er dine fine sko fra og har du evt. et link? 😊