Vinderen af Chris Brown konkurrencen er fundet!

Jeg syntes at I alle har skrevet nogle utrolig gode indlæg om hvorfor I netop skal vinde de to billetter til Chris Brown og det har været totalt svært for mig at finde en vinder, da jeg syntes alle har fortjent at vinde dem og ved hvor meget mange af jer gerne har ville være til koncert med ham :(

Men jeg har valgt at Elizabeth Meilstrup skal vinde billetterne pga. hendes kommentar både i min indbakke på facebook og herinde. Hun har fødselsdag på onsdag og har ikke haft penge til at deltage i koncerten pga. hendes togbillet + hun aldrig har set ham før, derfor synes jeg at hun skulle have chancen og jeg håber hun bliver rigtig rigtig glad!

Tak fordi at I deltog og jeg håber at møde jer derinde og at I får en lige så god aften som mig på Onsdag :D Det bliver det vildeste!

Rigtig god weekend :-*

Xoxo - Julie

Elizabeths blogindlæg

Hej søde julie.
Jeg er den største fan af Chris Brown. Jeg har aldrig set ham optræde før og jeg har simpelthen ikke nok penge til at komme derover, grundet jeg både skal rejse hele vejen fra Jylland og bruge penge på det og samtidig skal jeg købe en billet og så er der ingen penge til julegaver i år :( håber inderligt at du vil give mig lov. Jeg har prøvet at deltage ved alle konkurrencer og håber virkelig virkelig på at vinde den her. Jeg ved hvor stor fan du er og det samme er jeg. Please giv mig en chance, du vil ikke fortryde det og jeg vil blive forvandlet til verdens gladeste pige! Jeg giver dig det største Knus hvis du giver mig lov og du kan redde min fødselsdag!!

Please please please!


Knus Elizabeth Meilstrup

Synes godt om

Kommentarer