VIND HUDPLEJEPRODUKTER + ET ÅRS FORBRUG AF SHAI SHAVERE

Jeg rejser på ferie om mindre end to dage og hvad er mere lækkert end et par glatte, bløde sommerstænger, når man skal på ferie? Sommer og sol er over os og derfor er der er ingen grund til at pakke dine ben væk, så længe du har en god shaver, som kan gøre dine ben silkeglatte og babybløde, så man føler sig som en rigtig pige. I forbindelse med dette, har jeg haft fornøjelsen af at prøve dette nye og superlækre koncept, som jeg allerede er blevet super glad for. Nogle af jer har muligvis allerede hørt om Shai Shaver. De billige, sløve engangs-shavere, som "misser" lidt hist og her og som efterlader rødme og irritation - drop dem. På længere sigt kan det bedre betale sig at investere i denne. For med kun et strøg med Shai Shaver er dine ben, glatte og silkebløde, da shaveren har hele 6 blade og et bøjeligt hoved, som er tilføjet Vitamin E, Aloe Vera og Lavendel. Med Shai Shavers smarte koncept er du sikker på at have lækre, glatte sommerben, som du stolt kan vise frem.

Hvis nogle af jer også gerne vil prøve dette geniale vidunder, så er det smarte er at man kan starte med at modtage en gratis komplet prøvepakke med en Shai barberskraber og 2 refill blade, hvor det kun er portoen 39 kr du betaler for. Hvis du ikke ønsker at fortsætte dit abonnement, efter din gratis prøvepakke – Så kan du let opsige det, ved blot at give Shai besked inden for 2 uger, efter du har modtaget prøvepakken, enten telefonisk, eller over mail på: kundeservice@kontura.dk.

Hvis I bliver lige så glade for konceptet som mig – så kan i selvfølgelig fortsætte jeres abonnement, og vil dermed modtage 2 pakker med 4 stk. Shai refill blade hver 4. måned . Prisen pr. pakke er kun 149 kr og leveringen er gratis. Ved at I per automatik modtager pakken hver 4. måned, giver jo også en tryghed, så man aldrig løber tør for shavers.

Nu vil jeg frem til det essentielle, I har nemlig nu muligheden for vinde et helt års forbrug af Shai shavere samt et valgfrit hudplejeprodukt til en maks værdi af 500 kr fra Beautycos.dk. Det eneste I skal gøre er at gå ind på Shais hjemmeside lige her, og bestille den smarte gratis prøvepakke. Herefter skal I lægge en kommentar på indlægget her, hvor i skriver at I har signet op, og fortæller hvorfor netop I skal vinde denne lækre Shaver, samt hudprodukter fra Beautycos, så trækker jeg vinderen om en uge

Sponsoreret af Shai

Synes godt om

Kommentarer

gosia
,
her bestilt allerede! mine ben fortjener at være glatte og bløde denne sommer!
Maria Knudsen
,
Så er prøvepakken bestilt 😊 Jeg har prøvet flere forskellige skrabere, men har ikke fundet en der bare er perfekt, og det ser disse ud til at være. Jeg glæder mig rigtig meget til at modtage prøvepakken og håber de er lige så gode som de ser ud 😊 Tak for en god blog, jeg håber du nyder din ferie, det ser fantastisk ud 😊