VIND EN TUR TIL LONDON OG KOM I SPASTEMNING MED SHAI

For et års tiden siden lavede jeg et samarbejde med Shai, og det har efterfølgende været min foretrukne skraber både i forhold til kvalitet, prisen og det skønne i, at en ny skraber bare bliver sendt hjem til dig hver kvartal, når den gamle er kørt træt. Hvor lækker er det ikke?
Konceptet har efterfølgende udviklet sig, og man modtager derfor ikke kun en ny shaver hvert kvartal, men faktisk et helt “shaving kit”, så man rigtig kan komme i spa-stemning og føle sig plejet fra top til tå. Hvad man modtager i pakken varierer, udover Shai barberingssættet, som naturligvis er en fast del af sættet. Så der er virkelig noget at glæde sig til, når en ny Shaibox kommer! Det skønne sæt består af: Den velkendte Shaishaver – Den nye Essentials Wash & Shave – 3 Shai bikinihøvler – 2 Shai refillblade + en gratis toilettaske.
Hele sættet har en værdi af 400kr. men som en særlig intropris, koster det kun 99kr.(plus 49kr. i porto). Det fede er også, at der ingen binding er på abonnementet og produkterne leveres som sagt hele vejen hjem til døren. Herefter betaler man 299 kr + porto pr Shaibox. Men hvis du signer op nu, får du altså den første Shai box til kun 99 kr, og er derudover med i lodtrækningen om, at vinde en shoppingtur for 2 til London og 1000 pund at shoppe for.

Jeg har nu testet de forskellige produkter, og de andre produkter er lige så gode, som den originale Shai shaver! Jeg er specielt ret begejstret for den nye Essentials Q10 Wipes, som er renseservietter, som du bruger til at rense ansigtet for make-up. Jeg er normalt ret sart over for de fleste vådservietter, men jeg kan klart anbefale disse, da de er meget milde, men yderst effektive. De indeholder nemlig Coenzym Q10, hvilket er et vitaminlignende stof, som findes naturligt i næsten alle kroppens celler.

I kan læse meget mere om Shaibox konceptet lige HER, og så vil jeg endnu engang lige huske jer på, at alle der tilmelder sig Shaibox, er med i konkurrencen om en rejse for 2 til skønne London og 1000 pund at shoppe for!

Sponsoreret af Shai.

Synes godt om

Kommentarer