VIND EN REJSE TIL 12.000 KR

Hvem kunne ikke godt tænke sig at vinde en ferie til et af Europas vidundere til en værdi af 12.000 kr? På denne årstid er en af mine store præferencer at pakke kufferten og tælle ned til det bliver sommer. Jeg er sikker på at flere af jer kan nikke genkendende til dette. Jeg har kun været i Italien én gang og jeg lovede mig selv, at jeg en dag ville rejse tilbage igen og opleve mere af alt det, som det fantastiske land har at byde på. Steffan og jeg har tit snakket om hvor awesome det kunne være at tage på luksuscamping ved Gardasøen, som ligger lige mellem Venedig og Milano - to byer jeg altid har drømt om at besøge, hvilket vi overvejer at gøre til sommer. Dette kan en af jer være heldige at få lov til at opleve, da jeg i samarbejde med Friferie har fået lov til at udlodde en af jer læsere denne fabelagtige oplevelse med luksuscamping, i et område med fantastisk vejr, de hyggeligste lystbådhavne og den smukkeste natur.

Det eneste I skal gøre for at deltage er at:

Tilmelde jer Friferies nyhedsbrev her og i linket når I tilmelder jer, skal I fortælle hvilket land som Gardasøen ligger i (Pssst - står længere oppe i indlægget)

Sponsoreret indlæg.

Synes godt om

Kommentarer

Trine Sinonsen
,
Italien ❤️❤️❤️ Åhhh vil vildt gerne vinde det
Hanne
,
ITALIEN
Malene
,
Italien - Gardasøen er noget af det smukkeste 😊
June,
Italien!!
?
Christina Nyrop
,
Gardasøen ligger i Italien
Nadine Nissen
,
Det ligger i Italien.... Hvis jeg vinder denne her helt vanvittige præmie, vil jeg tage min bedste ven med, som lige har mistet et meget nært familiemedlem til kræft.. Det ville være det mest fantastiske at give ham! PS. Tak for en lækker blog Julie!
Nadia
,
Italien 😊 <3
Jannie Christensen
,
Italien
malene grove
,
Forstår det sådan at svaret skulle vælges da man tilmeldte sig, men skriver det da lige her for en sikkerheds skyld 😉 Italien
Trine Lärka
,
Italien ❤️