Vi skal giftes!!

Sidste søndag havde jeg fødselsdag og da vi jo har købt ny bolig og flytter d. 1. november og står lidt i et flytterod havde mine forældre tilbudt at vi holdte min fødselsdag hos dem - og min mor havde pyntet så fint op. Jeg ramte det skarpe hjørne, hvilket jeg havde det lidt stramt med. Jeg har altid tænkt, at man ikke skal være ked af, hvad man fylder, men bare være glad for at man fylder år og er i live. Det vigtigste er at man har det godt med sig selv. Og det har jeg virkelig. Jeg har aldrig følt mig bedre tilpas på selvværds og selvtillidsfronten. Jeg føler, at der sker lige så mange spændende ting i mit liv nu, som for 5 år siden og at jeg idag er bedre til at tage beslutninger og lytte til mig selv. Jeg ER og føler mig jo stadig ung!

Alligevel havde jeg det lidt ambivalent med det den første del af dagen, men dagen tog sig lige pludseligt en meget uventet drejning, så jeg glemte alt om det. Steffan.. min kæreste gennem 6,5 år rejste sig op og begyndte at holde tale for mig foran hele familien. I talen talte han meget om mig som person, vores oplevelser og rejser og hvor gode vi er til at rejse sammen, og jeg var derfor stensikker på, at han ville hive et billede frem og sige, at han havde bestilt en rejse til os sydpå, men i stedet gik han på knæ og FRIEDE til mig foran mine forældre, søskende og hans mor og stedfar. Jeg sagde selvfølgelig JA og nu skal vi GIFTES!

Jeg har aldrig været så meget i chok og grædt så inderligt af glæde. Den eneste der vidste det var Steffans mor og hele familien var i chok og fældede en tåre af glæde. Jeg blev så lykkelig over at jordens rareste mand, som jeg elsker så højt vil dele resten af livet med MIG, giftes med MIG. og har købt den smukke ring til mig! Jeg er jordens lykkeligste pige og jeg svæver stadig på en lyserød sky. Det er den mest fantastiske følelse, at den man elsker frier.

Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville giftes. Jeg har faktisk i mange år sagt, at jeg ville giftes inden jeg fik børn. Ikke fordi jeg synes, at der er noget forkert i at få børn inden. Det er jo næsten mere normalt idag, men det har bare været mit ønske og drøm.

Da den ene side af Steffans familie ikke er gift, så var jeg egentligt begyndt at indse, at jeg nok ikke skulle giftes, da jeg aldrig troede, at han ville fri - og jeg ville heller aldrig være en af dem, der presser på. Jeg har derfor aldrig haft nogle tanker om kjoler, ring osv og blev så positivt overrasket!! Det fylder allerede utrolig meget og vi er så småt begyndt at planlægge❤️

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
Stort tillykke med det smukke! <3
nouw.com/itsmypassions
Niko
,
Stort tillykke! Hvornår må vi se ringen? 😊