VELKOMMEN TIL VERDEN SMUKKE MAND

Hej med jer. Sorry der har været lidt stille på bloggen, men har tilbragt bededagsferien sydpå hos svigerfamilien. Denne lille guldklump får simpelthen mit hjerte til at smelte. Min svigerinde, som er lidt yngre end jeg fødte for mindre end en uge siden denne smukke, lillebitte skabning. Så små hænder, fingre, næse og tæer og den blødeste hud. Han er simpelthen så dejlig, og vil da ærligt indrømme at jeg bliver lidt skruk - specielt da han smilte. Vidste ikke at en baby på tre dage kunne smile? Jeg har nævnt på bloggen før, at jeg ikke har planer om en baby før om nogle år, men jeg vil erkende hvor meget respekt jeg har for mødre og hele denne proces med nyfødte børn tager jeg virkelig hatten af for. Det er ikke piece of cake, men hun klarer mor-rollen så flot. Grunden til at jeg ikke har nævnt hans navn er, at han faktisk ikke har et endnu. Hun har meget svært ved finde frem til et navn der passer til den lille mørke lækkerbisken. Hva synes I han ligner en der hedder?

Vi måtte dog hjem igår, fordi en af mine gode veninder holdte stor 25 års fødselsdag, og vi havde derfor lavet en surprice for hende. Billeder på bloggen kommer senere på dagen :)

Synes godt om

Kommentarer

Sarah Bak
,
Jeg ved ikke helt hvorfor, men synes lidt han ligner en Alexander 😉
Julie von Lyck
,
Det er også et rigtig flot navn 😊
Thilde
,
Min Christian så sådan ud ved fødslen, ligeså mørk! I dag har jeg en lyshåret treårig, men stadig med mørke brune øjne. Lækre combi..... Så derfor Christian 😊
Lise
,
Nilas kunne sagtens passe til sådan en sød, lille mørk-håret fyr 😊
Sofiia
,
Hvor er han dog nuttet. Jeg synes han ligner en Oliver eller Benjamin 😊
Anne
,
Hvor er han kær. Han ligner en der kunne hedde, Marcel, Conrad, Elliot.
Anne
,
Hvor er han kær. Ligner en der kunne hedde Conrad, Elliot, Thomas.
Mille
,
Mathias 😊
Julie von Lyck
,
Oliver er så sødt 😊
Julie von Lyck
,
Oliver er et fint navn 😊 Han er slet ikke en Benjamin 😊