Vacation ♥

Hola! Min kæreste og jeg befinder os pt. i dejlige Alanya på White Gold hotel og Spa. Vi har simpelthen lavet så meget, at jeg ikke har haft tid til at blogge før nu. På vores hotel sker der hele tiden noget, der er underholdning, spa og rigtig god service. Jeg kunne ikke være mere tilfreds. I mandags var vi oppe i Bjergene i ”Dim Cay”, dette er et område med kolde kilder fra en flod, som er smeltet is fra bjergene. Det var koldt, men det var fantastisk at blive nedkølet i det klare vand, for der er over 40 grader hernede. Jeg kan virkelig anbefale Dim Cay, - mange ved ikke hvad det er, fordi der ikke er så mange rejseselskaber der udbyder ture derop, men min svigerfamilie har nogle lokale venner, som kørte os derop – det kan 100 procent anbefales, hvis man vil lidt væk fra pulserende Alanya og nyde naturen. Man kan fiske sin egen mad deroppe (hvilket min kæreste gjorde) og få den tilberedt og man kan sole sig på tømmerflåder ude i vandet. Vi er endt i byen et par gange, da vi har mødt nogle søde mennesker på hotellet, men skidt pyt, vi er jo på ferie. I aften tager vi en slapper, for imorgen skal vi i fitness og i hotellets lækre spa, hvilket jeg glæder mig til. Man skal jo ha' noget ud af dagen :) Jeg elsker mit hotelværelse, det er så lyst og nyt. Hotellet er fra 2011, så derfor er der ikke noget at sige til at det er så fint og nyt. I love it! Diva-style!

Vi rejser med Atlantisrejser og de forstår virkelig at sætte de bedste rejser sammen, med de bedste hoteller. Jeg rejste også med dem, da min kæreste og jeg var i Sharm el Sheik tidligere på året.

I'll be back on my blog soon

PS. Jeg har fået et spejlreflekskamera af min far før jeg tog hjemmefra og derfor kommer der snart nogle flotte billeder op, som jeg har taget med det

[caption id="attachment_569" align="aligncenter" width="588"]
My lovely hotel room[/caption]

 

[caption id="attachment_562" align="alignnone" width="794"]
Vores smukke udsigt fra hotellet[/caption]

 

[caption id="attachment_563" align="aligncenter" width="353"]
På tømmerflåden ved Dim Cay med min kæreste[/caption]

[caption id="attachment_567" align="aligncenter" width="617"]
Dim Cay! I love it![/caption]

 

Synes godt om

Kommentarer