Turen går til....

Efter min tur til Miami og Bahamas har jeg slet ikke nået at fortælle jer om min kommende rejse til en anden eksotisk destination. Turen går nemlig til Thailand, hvor jeg er inviteret på en spændende, kulturel og luksuriøs pressetur og jeg rejser allerede i eftermiddag.

Jeg er helt eksakt inviteret til Nordthailand, hvor jeg skal være nogle dage i både Bangkok derefter til fire andre byer, der ligger helt nordpå - Vi skal blandt andet besøge Thailands svar på Grand Canyon!

Jeg har fået lov til at tage en kollega med og jeg har derfor teamet mig op med min skønne, svenske kollega og veninde Ida som jeg både har været på pressetur til Madeira og Las Vegas med. Ida er lige så eventyrslysten og ambitiøs som jeg selv og vi er derfor en super god kombi. Hun har ikke noget imod at blive sent oppe for at få det perfekte billede eller video af et fontæneshow eller til at gå en ekstra kilometer for at se og opleve en flot seværdighed, men samtidig forstår hun også at hygge sig og have det sjovt, så det hele ikke kun ender ud i arbejde.

For mig er det også vigtigt, at man skal have det sjovt og være i selskab med nogen man kan lide at være sammen med - også når man ikke skyder billeder og er på guided ture. Man skal huske at nyde det og have det sjovt og jeg elsker den type selskab. Derfor er jeg er sikker på, at vi får en fantastisk tur.

Jeg har kun været i Thailand én gang tidligere for to år siden og det var primært til Phuket og øerne samt halvanden dag i Bangkok og med hele min familie. Så jeg glæder mig til at opleve meget mere af Bangkok og ikke mindst de andre byer nordpå som jeg aldrig før har besøgt.

Jeg føler mig så priviligeret og lykkelig over hvor jeg er nu og jeg glæder mig til at dele mine 10 dage med jer!

Husk at følge med på Instagram @julievonlyck

Synes godt om

Kommentarer