TUREN GÅR TIL..

Jumpsuit: An ounce: similar HERE | bag: Saint Laurent | sunnies: Céline HERE

Jeg sad den anden dag og var en anelse misundelig over Cecilies bootcamp i Spanien, og kom derefter i tanke om, at jeg jo selv rejser til noget lignende om en uges tid - Lasanta Sport på Lanzarote. Mange af jer har nok hørt om Lasanta før, det er jo super populært. I min familie at kalder vi det vores 'andet hjem'. Første gang jeg var på Lasanta, var jeg kun et par måneder gammel og lige siden har min familie og jeg været der mindst én gang om året.

Selvom det er et sport resort, skal det understreges, at min familie ikke er sportsfanatikere, men bare elsker, at vejret næsten altid er stabilt, og at man både kan slappe af og dyrke sport. Hvis man ikke er til alt for meget sport, så kan man nøjes med at ligge ved poolen og hygge om aftenen (mine teenage år). Jeg dyrker oftest badminton, fitness, aerobic og andre former for dans.

Sidste år, på tredjedagen forstrak jeg mit ledbånd i foden og måtte ind og ud af røntgenklinikker, fordi de troede, at foden var brækket. Jeg måtte derfor gå med krykker resten af ferien. Ret øv på et sportsresort og uheldigt nok, havde min mor brækket armen ugen forrinden, så vi fik en rigtig badeferie, mens resten af familien og Steffan dyrkede sport. Det var Steffans første gang dernede og jeg har aldrig mødt en person, der har dyrket så meget forskelligt sport på en uge. Jeg så ham næsten ikke. Denne gang, skal jeg være lige så sporty og vi krydser fingre for, at der ikke sker noget lignende igen!

Har nogle af Jer været på Lasanta?

Synes godt om

Kommentarer

Anne Pahl,
Har altid drømt om at komme på aktiv ferie der. Det bliver ikke i år jeg kommer dertil. Men engang.... 😊
Annepahl.dk
Julie von Lyck
,
Det skal du glæde dig til 😊 Det er virkelig pengene og oplevelsen værd 😊