TROLLBEADS KONKURRENCE

Strik: HER | halskæde: HER

I så måske mit indlæg forleden dag med mine fine nye sølvsmykker fra Trollbeads? Jeg er virkelig blevet glad for sølv og så passer den jo perfekt til alle grå sweatere. Nu har I muligheden for at vinde det ene af mine smykker, til en værdi af hele 995 kr. Det er nemlig denne 'Neverending Necklace' fra Trollbeads nye 'Grib chancen' julekollektion som står på spil. Det eneste I skal gøre for at deltage er at:

Fortælle hvad I elsker mest ved julen i kommentarfeltet nedenfor.

Har I forresten set at Trollbeads har lavet et samarbejde med Røde Kors? En perfekt gave til hende der har alt. Med “With Love” armbåndet støtter I Røde Kors’ hjælpearbejde til mennesker i nød. 100% af fra armbåndets indtægter går direkte til Røde Kors.

Sponsoreret indlæg.

Synes godt om

Kommentarer

Rikke Jensen
,
Det jeg elsker allermest ved Julen, er de familiære traditioner. Jeg elsker også, at Julen er en speciel tid på året, hvor man særligt spreder lys, glæde og kærlighed til hindanden. Glædelig Jul til dig og dine <3
Julie von Lyck
,
Det er også virkelig hyggeligt 😊 Konkurrencen sluttede dog i søndags <3 Men du kan deltage i min nye adventskonkurrence 😊 Glædelig jul!