Tre girl boss bøger alle kvinder bør læse

Jeg elsker at lære noget nyt, hvilket også er derfor at jeg ejer et hav af bøger og læste 5 år på universitetet. Jeg ejer ligesom de fleste, de bøger jeg aldrig får læst, fordi de enten kun er pæne eller bare føles rare at have stående. Men jeg ejer også de bøger, som jeg virkelig elsker både inden i og udenpå og har læst igen og igen, fordi de er så spændende og lærerige. Jeg elsker selv at læse bøger, der kan lære mig noget om mig selv, livet eller mine medmennesker. Derfor vil jeg idag tippe jer om tre bøger, som gør andet end at pynte. Tre bøger som alle kvinder, der har en stor drøm eller en girlboss gemt i maven, bør eje. Om du går med drømmen om at blive selvstændig, vil give den ekstra gas som karrierekvinde på jobbet eller bare vil være en bedre veninde, kæreste eller kollega, så er bøgerne noget for dig. Jeg lover dig, at du får et andet perspektiv på livet, dig selv eller omverdenen når du har læst dem.

#Girlboss

Girlboss er en af mine yndlingsbøger og jeg har læst og hørt den på lydbog flere gange, fordi den er så lærerig og underholdende. Jeg har faktisk læst den så meget, at den er ved at falde fra hinanden. Den er nemlig ikke en af de der 'how to' bøger. Det er en smule kliche og passé, for vi er individuelle mennesker med forskellige personligheder og det der med 'how to' passer bare ikke på alle eller til alle kulturer. Derfor er Girlboss god og relevant. Den er nemlig mere en fortælling om en cool Girlboss med mange forskellige personligheder, i forskellige stadier og situationer i livet, hvilket gør, at alle, der læser den kan indentificere sig med flere situationer i løbet af bogen. Noget af det jeg elsker med ved den, er at den passer på nutiden og viser, at der er plads til IKKE at være perfekt, og at vejen til girlboss kan nåes på mange måder. Jeg garanterer dig, at ligegyldig, hvilken type girl boss du er, så lover jeg dig, at du vil føle dig mere normal og have lært noget nyt når du har læst den.

I kan Girlboss bogen den her.

Girl Code - Unlocking the Secrets to Success, Sanity, and Happiness for the Female Entrepreneur

Girl Code er min nyeste til samlingen og bogen er ikke bare en af de der kedelige dullebøger, men derimod en inspirerende business bog, skrevet af Cara Will Alba som er en inspirerende girlboss og forfatter af flere lignende bøger. Bogen er fyldt med motiverende og inspirerende historier som forfatteren selv har oplevet i livet. Girl Code lærer kvinder at elske, støtte og hylde sig selv sine medsøstre samt være bedre veninder, kollegaer og erhvervsfolk. Læs den! Den er genial.

I kan finde Girl Code her.

How to be Parisian

How to be Parisian vil jeg kalde den lidt moderne, skæve udgave af "takt og tone" på den humoristiske måde. Det er ikke en typisk girl boss bog, og heller ikke en 'how to' selvom titlen indikerer dette. Bogen handler nemlig ikke om, hvordan du kommer til at blive som typisk kvinde fra Paris, som vi måske forestiller os. Parisienne er nærmere et udtryk for en kvindetype og selve udtrykket og det bogen handler om, at kvinder, uanset geografisk placering og sociale baggrund ofte deler de samme tanker til oplevelser igennem livet. Den af de eneste how to bøger, som ikke er en how to og kan passe til mange forskellige typer af kvinder uanset alder, geografisk placering eller job.

I kan finde How to Be Parisian her.

Jeg er godt klar over, at jeg slet ikke er færdig, når det kommer til girl boss og inspirende kvindebøger. Big Magic, Lean In, Thrive og You are a Badass bliver de næste bøger på min læseliste. Jeg skal nok også anmelde disse, når jeg er færdig med dem :)

Del gerne, hvis I har andre gode kvinde- eller girl boss bøger, der bør læses <3

Synes godt om

Kommentarer