Torsdagstanker - Kender I det?

Reklame links: nederdel: HER | frakke: HER

Lige nu sidder jeg i København og hygger med en kop kaffe, inden jeg skal til julehygge i Tivoli med et brand. Det er første gang, at jeg skal i Tivoli i år, så jeg glæder mig ekstra meget.

Jeg tror jeg vil til at indføre et nyt koncept på bloggen hver torsdag, der hedder; torsdagstanker, hvor jeg har tænkt mig at skrive (næsten) lige, hvad der falder mig ind og på min egen essay-agtig måde, så der bliver delt forskellige tanker og følelser, der måske ikke nødvendigvis hænger direkte sammen. Teksterne hænger jo sammen, når jeg skriver artikler freelance, men da det her er min blog, så bliver det på denne måde hver torsdag. Det er lidt grænseoverskridende og paradoksalt, for jeg er både en meget privat person og alligevel utrolig ærlig og til dels også offentlig med mange ting. Jeg håber, at I vil tage godt imod det og også komme med jeres tanker.

I hører ikke lige så ofte fra mig herinde, som I gør på Instagram og det er der en grund til. Boligprojekter, kampagner og et par foredrag, der skal forberedes til det kommende år har stået øverst på listen. Det bliver der lavet om på nu for jeg elsker at blogge.

Uden at lyde smart, så har jeg decideret ikke haft tid, med mindre jeg havde lyst til at give mig selv stress, droppe alt socialt, hyggelige ting og bare skrive noget for at skrive. Det gider jeg ikke. Jeg vil ikke være en af de bloggere, der kun har min blog og ingen venner, fordi jeg er for besat af at arbejde og nå til tops, fremfor at hygge mig. Jeg elsker at blogge, skrive og tage billeder, men det skal også give mening og jeg vil ikke ende som en reklamesøjle, der kun skriver for at skrive. For jeg er sikker på, at I vil kunne mærke det med det samme. Alt bliver også bedre, når det ikke er gjort forhastet eller uden hjerte.

Kender I det?

Jeg har lige en anden ting på hjerte. En ting jeg aldrig rigtig har kunne sætte ord på. Jeg har holdt ud i 4 dage nu - 4 dage uden min kæreste. Det lyder måske skørt, når I ved, at jeg har pendlet og boet uden ham i et år i København efter vi havde boet sammen i 4 år. Jeg tror jeg er lidt traumatiseret. Hver gang jeg skal til at afsted til København og og skal til at 'forlade' ham, så får jeg det fysisk dårligt, ondt i hjertet og har ikke lyst til at tage afsted. Når jeg er herovre, så nyder jeg de ting jeg laver og når dagen er ved at være forbi, så har jeg utrolig travlt med at komme hjem til Aarhus. Også selvom jeg som i denne uge har en kampagne herovre tirsdag og så tænker at tage hjem om aftenen og så tage herover igen om torsdagen. Det er kun, når jeg skal til København at jeg har det sådan. Ikke sådan når jeg skal på pressetur til udlandet eller på ferie med veninder og familie. Jeg vælger at kalde det præ-hjemve. Jeg har aldrig haft hjemve, så jeg kender ikke følelsen, men jeg tænker det er følelsen. Det sjove er, at når jeg så endelig har taget beslutningen om at blive herovre og der nu er gået 4 dage uden ham, så er jeg jo glad for at jeg blev. Andet er jo helt fjollet. Kender I det?

Nu glæder jeg mig også til at komme hjem til vores 'nye' hjem, hvor os ikke-håndværkere skal igang med hænge alle vores søm, spejle og billeder op igen efter, der er blevet malet. Det skal nok blive spændende - især når vi begge ikke ejer nogen form for håndværker skills..

Så må vi ikke glemme ovenstående outfit, iført min nye nederdel fra Depeche som jeg snart har været ambassadør for i et års tid. Jeg synes den er perfekt her til vinter - med et par strømpebukser. I sidste uge havde jeg den på en solskinsdag her i København og da jeg gik op af strøget senere på dagen, så kiggede folk helt vildt og jeg forstod ikke hvorfor, indtil en mand spurgte, om jeg ikke frøs med bare ben. Haha.

Det var torsdagens tanker. Hav en dejlig aften <3

Synes godt om

Kommentarer

jennifergeertsen
jennifergeertsen,
Gode tanker! I feel you honey ❤️
nouw.com/jennifergeertsen
Julievonlyck
Julievonlyck,
Tak smukke ❤️ Dejligt jeg ikke er alene 👏🏼
nouw.com/julievonlyck