TODAYS ARMCANDY

Watch: Daniel Wellington HERE | bracelets: Miss Cantik HERE | nail laque: Ellos HERE | shirt: HERE

Jeg startede dagen med at spise brunch med familien nede i byen og ville egentlig gerne have vist jer dagens outfit, men da vejret er så sjasket, bliver det til 'dagens smykker'. Er der noget jeg elsker lige så højt som tøj og tasker, så er det smykker. I ved hvor meget jeg elsker lyseblå og at jeg er en rigtig guldpige. Derfor var jeg også fuldstændig solgt, da jeg fandt disse fine tynde armbånd fra Miss Cantik med de lyseblå farver. Det måtte jeg jo eje! Og jeg har faktisk gået med dem i et stykke tid, men det er første gang at jeg viser dem frem. De passede samtidig perfekt til dagens mundering og bryder det lidt drengede ved mit Daniel Wellington ur. Hey, jeg har også fået ny ring, eller to nye ringe - fra S. Den ene fik jeg i fødselsdagsgave og den anden i fredags sammen med en lækker bluse, da vi havde 3 års dag. Jeg ELSKER dem. Hvad synes I?

I started the day by having brunch with my family and would have like to show you today's outfit, but the weather was so sloppy, so instead it's about 'today's jewelry'. You know how much I love blue and gold and I was therefore completely sold when I found these cute thin bracelets from Miss Cantik with the light blue colors. They fit perfectly with today's outfit! Hey, I've also got a new ring, or actually two new rings - from S. I got one of them for my birthday and the other one Friday. Aren't they lovely?

Synes godt om

Kommentarer

Caroline Stadsbjerg,
Hvor ER de flotte, de armbånde! Virkelig en fin, simpel detalje, og så ser det bare rigtigt chict og underspillet ud, når de er så tynde. Er vild med dem! 😊
carolinestadsbjerg.blogspot.dk
Julie von Lyck
,
Har det på samme måde! Dejligt at høre at du kan lide dem <3 :-*
Nynne
,
Rigtig fine ringer, hvor er de fra?