Ting der glæder mig

Affilliate links: kjole: Nelly HER | taske: Gucci HER |

Det er ved at være længe siden, at jeg har lavet et indlæg med ting jeg glæder mig over, og lige nu er der rimelig mange ting jeg glæder mig over, så dem får I her.

..At den skønne Café Åland i Jægergårdsgade er åbnet og ligger kun 1 minut fra hvor jeg bor i Aarhus! Det er virkelig et spisested, der virkelig har manglet i Aarhus. De har både vafler, avocadomadder, pokeballs og den bedste iskaffe! Jeg har besøgt deres hyggelige og pæne gårdhave hele to gange den seneste måned.

..At Steffan og jeg i aften for tredje gang tager til Mallorca. Den ø er så smuk og vi skal bo nogle virkelig skønne steder.

..Hvor skønt et vejr vi har haft i Danmark og at jeg for første gang ikke tager på ferie halvbleg. Fik I set mine tips til solcremer?

..At et fantastisk turistmål i Frankrig har inviteret mig på en spændende rejse til september.

..Denne flotte taske , som jeg lige har købt til vores ferie.

.. Mit besøg i den fine 1+1 Textil Design butik i Aarhus.. Det glæder mig sådan, at der findes så originale butikker i Aarhus med så fine designs til hjemmet, som ikke ligner alt det andet..

..Min nye nederdel , som minder lidt om denne, som virkelig var mange af jer var vilde med og efterspurgte.

..Min rejse til Geneve.. sikke en skøn by! Der kommer snart en guide!

..Denne seje børste, som nogle af jer måske så på min story den anden dag? Når The Wetbrush møder Tangleteezer! Så bliver det ikke bedre :-)

Synes godt om

Kommentarer