THIRD DAY IN MADEIRA

Jeans: HERE | belt: HERE | shirt: Vila HERE | watch: Abott & Mosley HERE | sunnies: Céline HERE Jeg er nu hjemvendt efter en virkelig oplevelsesrig tur til Madeira. Jeg har oplevet så mange spændende ting i de næsten syv dage jeg var der og jeg vil så gerne dele det hele med jer, så jeg har derfor valgt at fortælle om en af dagene på øen, da vi havde et program fra morgen til aften. Resten laver jeg i et seperat indlæg, hvor jeg samler alle mine personlige højdepunkter fra turen og deler noget af det, som jeg synes Madeira har at byde på - for der er virkelig meget! Naturen er helt fantastisk - også selvom man ikke er den store friluftstype, er dette helt vildt spændende og oplevelsesrigt!
På tredjedagen på Madeira startede vi dagen med at køre op til Ponta do Rosto, som har den smukkeste udsigt udover Madeiras nordlige og sydlige kystlinje. Det er virkelig breathtaking!!

Ida, Nadialine og jeg.

Efter at have besøgt det smukke view point, kørte vi til Santana og spiste frokost på Quinta do Furão, som er et hotel og en restaurant, som ligger på toppen af klippen Achada do Gramacho, med en lige så smuk udsigt. Det var virkelig dinner with a view og maden er fantastisk!
Er man i Santana, skal man helt klart også besøge de overnuttede små traditionelle huse, som er kendetegnede byen. Man kan vidst overnatte i nogle af husene, men ellers er de lavet til butikker, hvor man kan købe lokale råvarer. Nu vil jeg smutte over og fredagshygge med min skønne familie, som vi gør hver fredag, når jeg nu er hjemme :D

Synes godt om

Kommentarer