THAILAND THROUGH MY PHONE

Mange laver "insta lately" på deres blogs, men dette er mere "mobilbilleder-lately" fra vores første tur til Thailand for små tre uger siden. Jeg har i en periode haft et princip om ikke at poste iphone billeder på bloggen, men det er jeg gået lidt væk fra, for wow hvor kan en iphone 6 egentlig tage nogle flotte billeder. At være omgivet af så smuk en natur og mødt af så mange fine oplevelser på kun 9 dage, er det ofte nemmere at hive sin Iphone 6 frem, fremfor mit spejlreflekskamera. Hvis jeg havde sneget et af disse ind blandt mine billeder taget med kamera, er jeg i tvivl om I overhovedet ville bemærke det. Derfor synes jeg også, at det ville være ærgerligt, at lade alle disse skønne stemningsbilleder gå tabt pga. forfinede principper. Tjek bare ovenstående billede, er det ikke bare smukt? Ovenstående billeder er fra nogle af de forskellige poolområder fra vores hotel i Phuket. Jeg kunne have tilbragt uger dernede, for hold k... hvor var det bare smukt og skønt. Der er intet sponsoret over dette indlæg, men jeg vil virkelig anbefale Jer at bo på Hilton, hvis I skal til Phuket. Hotellet er virkelig anbefalelsesværdigt!

Vi tilbragte naturligvis ikke hele dagen på hotellet og var også flere gange inde i byen og opleve det pulserende liv og se hvad den Thailandske kultur havde at byde på.

En af de sidste dage i Phuket lejede vi en båd og sejlede ud til øen Maiton, hvor vi snorklede og nød solen. Det er en af de smukke øer jeg nogensinde har set. Øen var definitionen på paradis med dens turkisblå vand og bounty strand. Jeg vil virkelig anbefale Jer tage ud til øerne, hvis man skal til Phuket!

Efter (kun) fem dage i Phuket, rejste vi videre til Bangkok. I starten var jeg lidt øv ved tanken om at skulle forlade Phuket, for jeg var ikke færdig med varme, sol, palmer og pool - men det må man sige der også er i Bangkok! Wow hvor blev jeg overrasket over hvad byen havde at byde på.

I Bangkok bookede vi en af dagene en guide, som tog os med rundt og så de forskellige templer og bookede en sejltur på Bangkoks kanaler. På kanalerne kan man udover at nyde synet af de smukke bygninger også shoppe fra båd til båd ved deres kendte "floating marked"- Totalt sejt at kunne stikke hånden ud og købe en drink eller en souvenir på vejen.

Da man hele tiden skulle skifte fra nederdel til lange bukser og bluse, når man skulle besøge templerne, købte jeg derfor disse Thailandske bukser til Steffan - Haha - jeg er vild med dem!

Efter at have set "Big Budda" og tre templer, blev mine forældre enige med os om, at vi ikke behøvede at se flere templer - jeg elsker at have så seje forældre som aldrig har tvunget os med rundt til attraktioner vi ikke var interesseret i. Det skal dog ikke betyde, at jeg ikke vil anbefale Jer at tage ud og se de forskellige monumenter og templer - man behøver bare ikke se hundrede på én gang.

Sidste aften i Bangkok og i Thailand havde vi bestilt bord på Vertigo på Banyan Tree Hotel på 61. etage med udsigt over hele Bangkoks skyline. Restauranten er et must-see og er i top 10 flere steder over en af de bedste roof-tops i verden.

Udover en skøn afslutning på ferien med udsigt over hele Bangkok, blev vi på vejen hjem upgraded til Thai Air Business Class. Dét er virkelig noget af det skønneste, når man skal sidde i et fly i over 12 timer. Jeg følte i hvertfald min ferie blev forlænget med en 12 timers forkælet luksusbiograftur i selskab med hele familien.

Det er min første og i hvertfald ikke sidste gang til Thailand - og hvis I har nogle steder I vil anbefale mig at besøge næste gang, så smid gerne en kommentar :)

Imorgen sætter jeg min kandidatopgave på standby i et par dage, for turen går til Malmø med overnatning på Clarion Hotel med Visit Sweden og endnu en skybar. Hav en dejlig aften!

 

 

 

Synes godt om

Kommentarer

Milla
,
Hvor er din fine stråhat fra? Jeg mangler tit sådan en fin en når jeg er sydpå☺️
Julie von Lyck
,
Den er desværre købt i Thailand :/