SUND ENCHILADA PÅ 5 MIN

For et par uger siden præsenterede Steffan mig for en af mine nye yndlingsspiser. Jeg kom nemlig hjem til smukke blomster og sunde tortilla wraps/enchiladas. Jeg var helt vild med dem, for det var ikke for "tungt" og så smagte de himmelsk! Jeg var derfor nødt til at dele min oplevelse med jer på Instagram. Efter jeg havde posted billedet på Instagram, fornemmede jeg en stor efterspørgsel på opskriften. Opskriften er meget simpel og jeg er fx blevet inspireret af denne opskrift, men med min egen fremgangsmåde. Man kan vælge at bage dejen selv, eller købe tortillabrødene færdig. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilket fyld du putter i. Jeg synes fx. at det smager fantastisk med spinatblade, tomat, lidt chili, ost og creme fraiche - i et groft tortillabrød.

Fremgangsmåde: Du starter med at putte tortilla-brødet på panden - derefter fyldet ovenpå brødet og til sidst endnu et brød ovenpå fyldet. (Det er en god ide at putte ost i, osten gør nemlig at fyldet og brødene holdes bedre sammen). Så vender du den efter et par minutter og vupti! Så har du en lækker enchilada med fyld! Det kan tilberedes som tapas, mellemmåltid eller aftensmad.

ENJOY ;-*

Synes godt om

Kommentarer

Beauty By Ebay,
Hvor ser det bare lækkert ud! - Beauty By Ebay. www.BeautyByEbay.blogspot.dk
www.beautybyebay.blogspot.dk
Julie von Lyck
,
Det er jeg glad at høre! Det er det virkelig også 😊
Marie
,
Det der ligner mere quesadillas 😃 men det ser lækkert ud
Julie von Lyck
,
Det er lidt en blanding
Karina,
Vil helt sikkert prøve fuldkornsudgaven! 😊 bliver de meget sprøde eller tørre? Tjek min blog ud på http://blogitnowkarinaflindt.bloggersdelight.dk/ 😉
blogitnowkarinaflindt.bloggersdelight.dk
Julie von Lyck
,
De er hverken tøre, eller sprøde, men mere saftige 😃