SUMMER NIGHTS

Affiliate: top: similar HERE | jeans: HERE | watch: Skagen HERE | heels: similar HERE

Hvor er det fantastisk sommeren forsætter så langt ind i september. Sommeren er for mig den bedste tid på året og jeg kan derfor ikke klage over, at man kan sidde ude og spise en aften midt i september. Jeg elsker det! Nu vil jeg smutte til træning med søde Maya, som har tilbudt at træne mig - haha, hun ved vist ikke hvad hun går ind til.. Hun er jo hardcore fitness pige og jeg er ikke særlig meget i træning!

Efter det vil jeg smutte hjem at pakke. Jeg rejser jo til London på fredag og besøger en af mine bedste veninder Line, som lige er flyttet derover. Sidst jeg var i London var jeg 14 år, og det var et meget kort visit. Så gode råd til spisesteder og seværdigheder modtages med kyshånd. Gerne de mest tøsede af slagsen - hun er lige så festlig og feminin, som mig.

Jeg ønsker jer alle en fantastisk dag <3

 

It's amazing that we still have summer in the middle of September. Summer is for me the best time of year and I can't complain that it's still possible to have dinner in mid-September. I love it! Now i'm heading for fitness with Maya, who offered to work out with me - haha, she has no clue what she's going into .. She's a hardcore fitness girl!

Later i'm starting to pack. Friday i'm going to London to visit one of my best friends Line, who just moved to London. Last time I was in London was a very short visit when I was 14 years old. So tips for attractions and great places to eat, are received with open arms!

I wish you all a fantastic day <3

Synes godt om

Kommentarer

Simone S
,
Sikke et fint outfit. Hvor er dine flotte sko fra? 😊
Julie von Lyck
,
Tusind tak <3 De er min mors gamle og de er nok 15 år gamle og er fra Gabor 😊 <3 Knus