Suit for Skincare by Tessa

Da jeg var i København fik jeg lavet eyelash extensions af min svigerindes søde søster, Tessa, som har åbnet skønhedsklinikken, Suit for Skincare i København. Hun er uddannet kosmetolog med 6 års erfaring og har arbejdet nogle af de mest anerkendte spaklinikker i København. Det bedste ved eyelash extentions er tiden. Man spare utrolig meget tid og vågner op med et naturligt look og kan droppe mascaraen. Hvor lækkert er det ikke lige?

Mange har spurgt mig om man efterfølgende mister nogle af sine egne vipper. Det er anden gang at jeg får lavet eyelash extentions og hvis jeg havde mistet nogle af mine egne dyrebare vipper, så havde jeg aldrig fået det gjort igen. Det skader ikke, så længe man får det lavet det rigtige sted og får aftaget dem korrekt. Tessa er utrolig omhyggelig og anvender singlelash metoden, hvor hun påsætter ét hår af gangen. Under behandlingen ligger man bare og slapper af under et varmt tæppe til hyggelig musik - balsam for the soul.

Resten af november kører Tessa med åbningstilbud på 25 % på eyelash extensions. I kan bestille tid, eller læse mere om hendes lækre økologiske behandlinger her.

Synes godt om

Kommentarer