STUDIER I MIAMI

Jeg har efterhånden været på en del på sprogskole i forbindelse med min bachelorudannelse i spansk og virksomhedskommunikation. Jeg elsker at rejse, men jeg elsker også at lære. Jeg kan faktisk ikke få nok af noget af det. Jeg valgte at tage på sprogskole i sommerferien, for at kombinere rejse, sol, strand, nye bekendtskaber med noget seriøst og lærerigt. Og der er intet bedre, når disse ting kan kombineres. For så bliver det hverken kedeligt, eller for useriøst. Hvis alt går efter planen er jeg færdig med min kandidat d. 1. juni. Jeg hungrer stadig efter sprogskole og en masse ungdommelige oplevelser, for jeg føler mig stadig ung og eventyrlysten i mine midt 20'er. Derfor vil jeg også gerne fortælle Jer om Educational First. Det som mange af Jer nok kender som EF. Education First er en international uddannelsesorganisation, der specialiserer sig inden for sprogundervisning, sprogrejser, akademiske uddannelsesprogrammer og kulturel udveksling. EF har eksisteret siden 1965 og tilbyder idag sprogrejser til 107 lande. Mange kender nok EF fra deres sprogrejser for teenagere. Men EF er meget mere end dette og tilbyder faktisk også uddannelsestilbud på tværs af grænser for både grundskole-/folkeskoleelever, 10. klasse, gymnasium, videregående uddannelser og sprogkurser samt sprogrejser for virksomheder. Der findes derfor også rejser til Jer over 19 år, som enten søger et år eller et par uger på sprogskole kombineret med ferie. I kan læse mere om EF's programmer til Miami her.
Jeg har været flere gange i Miami end jeg har været i London og jeg elsker generelt solskinsstaten Florida, da den har den dejligste stemning og uendelig meget at byde på. Hvis der ikke var krav om Greencard, så var jeg nok også for længst flyttet til Florida. Så det tætteste jeg kommer på, er nok sprogskole, som jeg helt bestemt vil anbefale alle at tage på, hvis I gerne ville lære mere, møde nye mennesker, eller bare opleve Miami Beach. I Miami tilbyder EF fire former for sprogrejse og med startdatoer i januar, april, juni og september og programmer med en varighed af 6, 9 eller 11 måneder - kan du studere og rejse når det passer dig bedst. Miamis smukke strande og berømte lokaliteter er indbegrebet af rampelys, glamour og ferie i høj klasse. Gå på shoppingtur hen ad Ocean Drive, eller Collins Avenue, løb på rulleskøjter langs strandpromenaden, spis i Art Deco-distriktet, tag på bådtur i Biscayne Bay, hvor man kan få det bedste glimt af Miamis imponerende skyline og den »Millionaire row«, som er rækken af villaer på private øer ejet af nogle af verdens største stjerner, kør en tur til Key West eller Everglades, eller besøg farverige Bahamas, som kun ligger 45 min væk i fly. Jeg har prøvet det hele og kan kun anbefale det!

Jeg vil afslutte indlægget med et citat: “The world is a book, and those who do not travel read only one page.” – Saint Augustine.

Kom afsted!

I kan læse mere om EF HER.

Indlægget er lavet i samarbejde med EF.

Synes godt om

Kommentarer

Julie
,
Hej Julie, Jeg elsker dine ferie/rejseindlæg. De har altid så smukke billeder og generelt er din blog altid en fornøjelse at læse 😊 Jeg undrer mig dog lidt over hvordan du har været på sprogskole i Miami, når de kun tilbyder 6,9 og 11 mdr? Har du holdt sabbatår eller? Tak for en god blog 😊
Julie von Lyck
,
Hej Julie Tusinde tak for de søde ord. Er glad for at du kan lide at følge med. Det varmer altid 😊 Jeg har faktisk haft halvandet sabbatår, hvor jeg var på sprogskole 2 gange 😊 Det var bare i Malaga. Så jeg tror du misforstår det - jeg har nok taget for givet at I alle har set hvordan jeg flere gange har været på sprogskole og berettet om det på min blog. Jeg har været på ferie MANGE gange i Miami og Florida, men ikke sprogskole - det vil jeg gerne, n��r jeg er færdig 😊 Hvis det kan være noget erhvervsrelevant - man bliver aldrig for gammel til at lære og opleve. Knus