Stopper du med at blogge?

Sandaler: Nelly HER | nederdel: Co'Couture HER | solbriller: Céline | taske: Valentino HER

Er du stoppet med at blogge? Det spørsmål har jeg fået et par gange de seneste dage efter jeg lavede mit farvel og tak indlæg på Bloggers Delight, som derefter ‘forsvandt’, da jeg rykkede min blog fra BD over til Nouw. Jeg har haft bloggen i over 5 år, hvor 4 af årene har været hos BD.. For fire år siden var vi ikke særlig mange bloggere i Danmark, men det er der kommet og denne måde at arbejde på er blevet dobbelt så stort og accepteret. Jeg opsagde dog mit samarbejde med BD for flere måneder siden, hvor jeg gik selvstændig med bloggen og freelance online branding samt influencer marketing, eftersom jeg synes, at jeg har fået nok styr på mit brand og univers til, at jeg hellere selv ønsker styre mine samarbejder, så de bliver mest troværdige, og mest mig.

SÅ nej, jeg er bestemt ikke stoppet med at blogge, jeg har som sagt bare opsagt mit samarbejde hos BD for selv at stå for min blog hos Nouw. Der sidder som nævnt i mit forsvundne indlæg nogle virkelig professionelle mennesker bag kulissen ved BD og jeg har været glad for at være hos dem. Det har været et super godt springbræt for min karriere og uddannelse, men for mig var det tid til at stå alene og primært selv stå for mine samarbejder, som ellers er noget BD har gjort. Jeg elsker selv at have den direkte kontakt med mine samarbejdspartnere, som jeg har på Instagram, da jeg føler at det bliver mest ægte og mest mig. Jeg ved jeg gentager, men det er virkelig vigtigt for mig og ikke mindst for andre influencere at sørge for, at det der laves har ens eget præg.

Ikke, at jeg ikke kan lide at samarbejde med influencer bureauer eller synes, at det er smart med en agent. Jeg forstår hundrede procent de fleste, der har en agent og jeg benytter mig også selv af influencer bureauer indimellem - men jeg er bare ikke fan af, når det skal gå igennem tre, fire eller fem led til det når mig og at jeg ikke selv må styre showet direkte med mine samarbejdspartnere :-).

Desuden har jeg også en kandidat i virksomhedskommunikation med speciale i influencer marketing og online branding og har arbejdet på den anden side af kulissen for både Ellos og STYLEPIT, så jeg er faktisk meget tryg og glad for beslutningen..

Så stort nej. til at jeg stopper. Jeg elsker at blogge og dele mine tanker og kreativitet herinde og jeg har aldrig nogensinde overvejet at stoppe. Jeg elsker det og alle de muligheder jeg har for at dele mine tanker og oplevelser, og er så glad for at så mange stadig hænger ved efter fem år.

Bloggen forbliver stort set det samme, udover, at jeg har fået et lidt andet design, et andet tag over hovedet og nu helt selv står for stort set alt på bloggen hos Nouw. Jeg glæder mig til at forsætte min blog her hos Nouw og til at gå i krig med endnu flere indlæg om mode, rejser og så drømmer jeg om at inddrage noget mere om personlig branding, influencer marketing og online branding herinde, da der gemmer sig mere end mode og kaffe i mit liv :-)

Så tusind tak til I alle jer, fordi I har læst med i så mange år. Jeg håber stadig I vil hænge på!

Knus fra jeres Julie


Synes godt om

Kommentarer

lauraks
lauraks,
Glæder mig til at følge med videre <3
nouw.com/lauraks
Julievonlyck
Julievonlyck,
Skønt at høre! <3 <3
nouw.com/julievonlyck