Status på vores boligprojekt

Hej sweethearts! Der har været lidt mere stille end der plejer på bloggen og det er der en helt speciel grund til. Vi er nemlig ved at renovere vores fjerde og sidste rum i lejligheden - nemlig soveværelset og det bliver selvfølgelig i stil med vores andre tidligere projekter, som vores stue, køkken og badeværelse. Der er kun blevet malet én gang i soveværelset siden jeg flyttede ind for mange år siden og sengen har heller ikke været skiftet ud i årevis. Efter vi blevet ældre, følger der for vores vedkommende et større ønske og fokus på kvalitet og komfort. Derfor har vi fundet drømmesengen, som vi lige har modtaget. Den er så skøn både udseends- og komfortmæssigt og den skal selvfølgelig ikke ind i et rum, der ikke er blevet renoveret i 8 år.

Som de fleste af jer, der har renoveret før ved, så tager håndværkerprojekter ofte længere tid end forventet og det er også tilfældet her. Det er altså derfor, at hele vores hjem står på hovedet pga. malere, elektrikere, tøj, opbevaringsgenstande og en seng, der endnu ikke kan pakkes ud før vi er færdige, hvilket har resulteret i et propfyldt køkken og stue. Vores møbler er kommet samtidig med renoveringen og jeg tror snart, at vi kan komme i Guiness Record bog over at have flest møbler i to rum og i en lejlighed på 70 kvadratmeter.

Om mindre end en uge har vi et helt nyt soveværelse og jeg glæder mig så meget til at vise jer, hvordan vi har indrettet det. Indtil nu må i nøjes med billeder af de områder i stuen, der stadig er nogenlunde frie.

Kan I have en dejlig aften!

Synes godt om

Kommentarer