SPRING FEELING + FUTURE

Adlinks: bag: GIVENCHY (HERE) / trousers: (HERE) / belt: (HERE) / booties: (HERE) / coat: (SIMILAR HERE) ▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁ Igår var jeg sammen med min gode studieveninde Camilla og hun var så sød lige at skyde nogle billeder af mit outfit i min nye dejlige frakke, som jeg længe har ledt efter og som jeg endelig fandt på ubrugt på TS. Det tog kun et øjeblik og så havde vi nogle gode billeder i kassen. Jeg kan altid være 100 % mig selv i Camillas selskab og så er det hele lidt nemmere. Vi gik en lille tur (hen til Universitetet) hvor vi skulle til "Company Dating". Jeg skal nemlig have fundet praktikplads på mit sidste semester på kandidaten fra august/september. Ni ud af ti virksomheder var ikke lige mig. Mit råd til jer, hvilket jeg også minder mig selv om er, at man skal gå efter noget man brænder for og ikke bare tage det for at tage det. Jeg skal ikke brande en virksomhed der sælger vindmøller. Det interesserer mig ikke. Jeg ønsker en praktikplads indenfor skønhed eller mode, som jeg tidligere har beskæftiget mig med og samtidig kombinere det med mine studieskills indenfor branding, marketing, og kommunikation, og derudover inddrage mine sociale medier- og blogkompetencer. Min drøm er jo at finde en praktikplads hvor jeg kan kombinere det hele, så både virksomheden og jeg kan få gavn af det. Voksenbeslutninger hænger som en stor mørk sky ned over hovedet på mig. Nogle gange ville jeg ønske at der ikke var så meget ansvar og ting at tage stilling til. Jeg finder det svært at vælge hvilken vej jeg skal gå når jeg skal træffe beslutning om erhvervskarriere. Har nogen af jer et job, hvor I føler alle jeres faglige og personlige kompetencer bliver udfoldet og udnyttet i ét? Jeg har brug for nogle råd eller en praktikplads :)

Nu vil jeg slæbe mig selv ned at træne, inden turen går til Randers, hvor jeg skal til åbning af en ny butik. Ha' en dejlig dag.

Synes godt om

Kommentarer

Terese
,
Hvilken butiksåbning skal du til her I byen? Mvh
Julie von Lyck
,
Det er Cross Eyes 😊
Adrián Oslé,
Perfect coat!! Greetings. NEW POST IN MY BLOG!! http://diamondconestilopropio.blogspot.com.es/
diamondconestilopropio.blogspot.com.es/
Julie von Lyck
,
Hola! !Un blogger español! Thank you very much! Me encanta que te gusta la capa 😊 Abrazos!
Trine,
Du havde en mega fin adidas bluse på i en af dine indlæg, men jeg kan simpelthen ikke finde det igen - kan du hjælpe? Rigtig lækkert outfit btw!
www.stylepit.dk/adidasoriginals
Julie von Lyck
,
Hej Trine 😊 Tusind tak. Hvor er du sød. Er det denne: http://julievonlyck.dk/2014/10/fluffy/ ? 😊