SOMMERFERIE!

I dag har jeg endelig fået sommerferie efter at have afleveret 48 timers eksamen i (mediefag på uni) og jeg har sommerferie de næste tre måneder YAAY! MEEEN jeg har valgt at tage på et par uger sprogskole i fantastiske i Malaga i Spanien. Man kan godt kalde mig rejseafhængig. HC. Andersen havde ret; ”At rejse er at leve”. Jeg var første i Malaga sidste år og blev så forelsket i byen, menneskerne og omgivelserne at jeg ville tilbage! Der er de lækreste shoppingmuligheder og de smukkeste ting at se, som jeg glæder mig til at dele det med jer! Efter Malaga rejser jeg direkte romantiske PARIS med Steffan og hans familie. Det glæder jeg mig meget til og jeg modtager gerne råd omkring Paris fra jer der har været der!

I dag har jeg også fået lavet nyt hår hos Coiffure extensions. Jeg valgte denne gang en anden metode end Easy Weft og er derfor gået over til cold fusion - det gør jeg oftest når jeg skal på ferie. Jeg havde for første gang bestilt mit hår hos Rapunzel of Sweden og OH MY GOD! Jeg har aldrig prøvet så blødt og dejligt hår! Jeg har virkelig prøvet meget forskelligt hår, men jeg må indrømme, at Rapunzel of Sweden er den bedste kvalitet jeg nogensinde har prøvet, det er virkelig lækkert! Jeg føler mig som et nyt og lækkert menneske ;) I kender måske følelsen efter at have været til frisør.

Derudover har jeg idag også modtaget et par nye Ray-Ban solbriller fra Sunglassesshop, de er fede! Jeg finder vinderen af min give-away imorgen, som kan vinde lignende par fra Sunglasssesshop.dk. Jeg trækker lod kl. 18, og I kan stadig nå at deltage her. Jeg må smutte, for jeg skal PAKKE!

Synes godt om

Kommentarer

Kate
,
Må indrømme at jeg selv har prøvede hår fra rapunzel of sweden, men jeg var ik speciel glad for det, mit virkede som det var en blanding af falsk og ægte hår.. Gik over til balmain hair, det er kvalitet i første klasse! Der er garanti på et halvt år. Og nu har jeg haft mit i et år, og det er stadig lige så lækkert!! <3 .. Bare et lille råd 😉 nu når jeg ved du elsker kvalitet