Sommer outfit + nyt Dior

Skirt: Vila HERE | top: Nelly HERE | sunglasses: HERE

Glædelig solskinsdag herfra København. Det er så vildt at vi allerede har haft mere sommervejr end vi havde i 2017. Lige nu kan jeg næsten ikke forstå at jeg har booket en rejse sydpå næste weekend. Igår var jeg i noget så eksotisk som Randers for at besøge min gode veninde CJ. Jeg er en lille smule træt af at skulle forsvare, at byen og typerne ikke er, hvad den somme tider er blevet gjort til. Min veninde har nok den bedste stil (tjek lige hendes Insta ud her) og har så god stil, at hun skal være med på sidelinjen når vi køber en ny lejlighed. Byen er så hyggelig, idylisk og fyldt med historie og farver :) Prøv bare at se gaden, der minder om Møllestien i Aarhus.

Nå, men jeg var iført nok et af mine favorit outfits for sommeren. Nemlig min nye bluse fra Nelly, min nederdel fra Vila, som i efterhånden har set et par gange (jeg elsker stoffet og dens fit) og mine nye Dior sko jeg købte i Geneve. Jeg er SÅ glad for dem :)

Det var alt for nu! Husk også at nyd solen! Det er så fantastisk det her vejr. Så nu vil jeg smutte til møde og et event inden jeg tager over og besøger min brors familie og niece her i København og hygger med dem i aften :)

Synes godt om

Kommentarer