SNEAKERS CRUSH

Hej med jer. Håber i har nydt det gode vejr idag. Jeg rykkede min bachelorskrivning udenfor og kombinerede derfor hårdt arbejde med lidt fornøjelse og sol. Jeg har pt. et kæmpe crush på disse typer af sneakers som er et af sommers must-haves. Jeg ejer allerede et par stykker som minder om disse. Jeg må erkende jeg har en vane med at shoppe for mange sko, men da en af mine yndlings webshops, Choies.com havde fået dem hjem - så kunne jeg ikke dy mig og bestilte et par hjem med det samme. Sweet dreams søde læsere.

//Love - Julie

Synes godt om

Kommentarer

Louise
,
iiih, smukt! Har lige luret lidt på choies hjemmeside og fundet en masse lækkerier, men kan ikke rigtig finde ud af hvilket land de afsender varerne fra? - tænker her på om det er eksempelvis USA, i forhold til told. God fornøjelse med bacheloren 😊 Kunne være spændende og høre, hvad du skriver om.
Cecilie
,
Hej Julie. Jeg ser ofte på din blog, at du snakker om tøj osv. fra hjemmesiden choies. Jeg har nu været inde og lure lidt på deres hjemmeside, og wow noget tøj! Ligesom Louise, har jeg også spekuleret lidt i tøjet stand, nu hvor noget af det er ret billigt? Og hvor varerne bliver sendt fra, mht. til, om man skal være nervøs for tolden? 😊
Cecilie
,
- især også fordi, jeg har været på trustpilot, for at læse anmeldelser af choies, og det er langt fra gode anmeldelser de modtager, øv!