Smukke blomster, der holder i ugevis

Annonce for Queen Blomster

Det kommer nok ikke bag på nogen, at jeg elsker blomster og farver og stort set altid er omgivet af dem derhjemme. Jeg føler mig bedst tilpas i vores hjem, når der står en smuk buket blomster i vores stue og lyser rummet op. Jeg køber blomster stort set hver uge, men de holder oftest en kun uges tid. Det er både upraktisk og somme tider en uøkonomisk affære, hvorfor jeg derfor for tredje gang har fået fingrene i en buket smukke blomster fra det danske blomsterbrand Queen. Blomsterne kan lidt mere end 'almindelige' blomster, da de holder betydelig længere og kræver minimal pleje og vedligeholdelse.

Queens blomster er nemlig af plante-arten Kalanchoe, også kaldet sukkulenter, som oftest er kendt som potteplanter, som Queen har videreudviklet, så de er blevet til afskårne blomster i smukke buketter. Grundet sin art kræver de ikke så meget vand og næring som andre typer blomster. Queen lover minimum 3 ugers blomstringstid, men de seneste buketter jeg har haft har været smukke i helt op til 6 uger. Det lækre er samtidig, at vandet i vasen forbliver klart og lugtfrit i alle ugerne og skal ikke skiftes. Det er en fornøjelse, at man ikke skal bekymre sig om andet fra de er sat i vasen. Man kan sågar tage på ferie, uden at få nogen til at passe dem

Jeg har valgt mix buketten, som er et godt, farvefuldt miks af alle de flotte farver. Alle blomster er ikke helt sprunget ud endnu, men buketten er stadig super flot. Jeg glæder mig til at vise jer den igen på Instagram om (forhåbentligt) minimum fem uger, så I virkelig kan se, hvor godt de holder.

Jeg kan varmt anbefale jer at prøve en buket blomster fra Queen. Det er det hele være for blomsterelskere. I kan læse mere om dem her hvor de også kan bestilles lige til døren. Jeg modtog mine ved døren og pakkede dem først ud efter de havde stået i emballagen i 12 timer. Så hvis I eksempelvis ikke er hjemme, så kan de sagtens holde til at I pakker dem ud senere.

Synes godt om

Kommentarer