SKØNHEDSPRODUKTET JEG IKKE KAN LEVE UDEN

Plakat: Betina Ask Design (HER)

Idag tipper jeg om et produkt, som jeg hverken får sponsoreret eller i gave, men som jeg med stor glæde og tilfredshed køber hver gang krukken er tom. Vi kender alle det skønhedsprodukt, hvor når krukken er tom, kan det ikke erstattes af andre og hvis det blev sat op i pris, ville vi stadig ofre det halve af vores løn på det. Sådan har jeg det med Ole Henriksens Herbal daycreme. Da jeg for mange år siden startede med at arbejde i et parfumeri, havde jeg ret uren hud. Jeg havde tidligere prøvet diverse produkter fra apoteket. Intet hjalp. På mit arbejde i parfumeriet var der tit interne konkurrencer og jeg vandt i den forbindelse en konkurrence, hvor gaven var en håndfuld Ole Henriksen skønhedsprodukter, hvor Herbal Day var iblandt. Jeg havde ikke det store kendskab til Oles produkter før dette, men da jeg havde prøvet Herbal day i et par dage, var min hud pludselig meget flottere. Hvordan kunne jeg så vide, at det ikke bare var et tilfælde, at min hud pludselig var blevet fin? Fordi hver gang jeg forsøger mig med en anden, falder min hud tilbage til det gamle. Som for et års tid siden, hvor cremen blev relanceret og var udsolgt OVERALT. Min hud var ikke særlig pæn i den periode. Jeg var ved at gå i panik og da den kom tilbage på markedet, var prisen sat en smule op. Dette gjorde mig ikke det store, for Herbal Day er vidunderproduktet, som jeg er parat til at ofre det halve af min løn på (hvis det skulle blive nødvendigt). I love it! Dét kalder jeg ment to be.

To andre uundværlige skønhedsprodukter er Moroccanoils nye håndcreme (som dufter som den ikoniske olie) og Vita Liberatas natcreme (maske) som fungerer som en opbyggende selvbruner. Ja, I hørte rigtigt. Den kan faktisk ikke erstattes, for jeg er aldrig stødt på et lignende produkt. Den efterlader huden med lidt glød og fugt, og som en af de eneste der heller ikke efterlader huden med lugten af selvbruner. Apropus duft, så kan jeg godt lide at skifte mellem dufte. Selvfølgelig indenfor rimelighedens grænser. En Dior eller Chanel duft går man aldrig galt i byen med. Det gør man heller ikke med Chloé duften. Den er virkelig drøj! Forstået på den måde, at med ét pift, kan jeg dufte mig selv resten af dagen og i tøjet dagen efter. Og den dufter som en million!

Pssst jeg har fundet den til 40 % lige HER - Hvis I skulle forkæle Jer selv til Valentines Day.

Har I også bare et eller flere skønhedsprodukter I ikke kan leve uden?

Synes godt om

Kommentarer

lorretta,
I’ll right away grasp your rss feed as I can’t in finding your e-mail subscraption hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Please permit me know so that I may just subscribe. Thanks.
royalcookiecutter.edublogs.org
By NATJA,
Jeg kan ikke leve uden Rosehip Oil! De resultater den giver er fantastiske! Jeg har blogget om den efter 1 års brug på www.bynatja.dk Kan virkelig anbefales at prøve!
www.bynatja.dk
Julie von Lyck
,
Uhh den må jeg lige tjekket ud! Tak for tippet 😊