SKAL VI HAVE HUND?

Vi har passet hund en del gange på det sidste og jeg er blevet ret vild med det. Jeg troede aldrig at jeg skulle sige det, men jeg har virkelig fået hundekuller og overvejer at få en hund. Jeg elsker at blive vækket af et lille glad væsen, som vil ud at gå tur. Det er sådan en hyggelig start på dagen og så hyggeligt at komme hjem til. Jeg er opvokset med en labrador og en chihuahua - oh yes et umage par, men det er en længere historie! Det kommer nok heller ikke bag på Jer, at jeg er vild med små hunde. Specielt chihuahuas, bomuldshunde, og pumeranier. Ja se lige nr. 4? Det er ikke et tøjdyr, men min veninde CJ's hund Frede. Er han ikke bedårende? Jeg ved selvfølgelig godt at det kan være krævende at have hund og man skal have tid til den, men når vi er to, og S har det største hundehjerte, kan jeg ikke lade være med at overveje det. Det er specielt en hvid pumeranian jeg drømmer om. Nej, hvor er de bare kære! Hvis der lige nu kom en og bankede på min dør og spurgte om jeg ville købe en hund, så ville jeg gøre det!

Synes godt om

Kommentarer

Sisse Chri,
Jeg kan godt forstå dig! Jeg overvejer også at få mig en hund.. Selvom det er et stort arbejde, giver det også SÅ meget glæde, at jeg virkelig synes det er arbejdet og forpligtelsen værd. Jeg er selv helt vild med de samme racer du nævner, og ellers er jeg også helt vild med franske bulldogs 😊 Sissechri.dk
sissechri.dk
Ida
,
Jeg elsker hunde, men ikke de små. De er avlet pga udseende og har derfor et hæsligt temperament. Enten er de super aggressive eller super angste. De fungerer ikke med fremmede hunde eller fremmede mennesker, og det er super vigtigt for mig når jeg skal have hund. Jeg ser så meget frem til en kølig hundesnude i fjæset hver morgen, det er det bedste!
Camilla Julie
,
JA I SKAL <3 Og jeg lover at Frede gerne vil lege!!
Julie
,
Jeg har en skøn lille hund på 6 år, en blanding af pomeranian og pekingeser og han er absolut ikke aggressiv eller angst - pånær nytårsaften 😊 Det er lidt hårdt at dømme alle små hunde på den måde. Mvh Julie
Julie von Lyck
,
Uhh den lyder virkelig nuttet 😃 Ej, men de fleste små hunde er bange nytårsaften. Det er så synd <3 Får den noget beroligende? Ja, det ærgerligt at folk dømmer de små hunde - de fleste er jo utrolig søde!