Silver and Grey

Hej læsere! Tænkte at jeg ville dele hvad der er mine yndlings beauty-items for tiden! Idag har jeg fået læseferie! Det er vildt! Mange vil sikkert se det som en positiv ting, men jeg ser lidt mere trist på det, da jeg derfor ikke har undervisning indtil slutningen af januar og derfor selv skal disponere over min tid og planlægning. Dette kræver en høj selvdiciplin, hvilket jeg besidder, men det kræver hårdt arbejde - derhjemme! Der går det sociale lidt af det og jeg elsker at være social. Efter jeg havde haft min sidste undervisningstime idag tog jeg forbi min fantastiske negleteknikker, Anni, som er indehaver af den nyopstartede skønhedssalon, Salon F. Idag valgte jeg grå lak med sten, da jeg godt kan lide de mere mørke og nedtonede nuancer om vinteren.

Her er mine pt. to yndlings hår-items. "Tingen" til ventre er en børste, men ikke hvilken som helst børste, det er en Tangle tezzer! Tangle Teezer er en revolutionerende og prisvindende børste der skånsomt udreder besværligt og filtret hår. Den efterlader håret glat og skinnende og giver samtidig massage til hovedbunden, uden vibrator ;) Det jeg synes der er fantastisk ved børsten er, at den er skånsom mod håret og stort set ikke river noget hår af, når man børster. Den er fantastisk, hvis man har extensions, men den er også god i naturligt hår.

Silvershampoo er et must, hvis man har blond hår og man gerne vil reducere de gule nuancer og give sit hår et mere sofistikeret look. Det jeg føler der differentierer Loréal's Silver shampoo, fra andre lilla/silver shampoo, er at den giver pleje og man behøver ikke vente 10 min på at skylle den ud, den virker med det samme!

 

Synes godt om

Kommentarer

Anonym
,
Man kan da i hvertfald godt se du har gjort flittigt brug af den silvershampoo.. Det ser jo gyseligt ud Julie. Det er helt gråt på toppen... Du ved godt man kun må bruge den højst to gange om ugen, ellers går der hen og kommer blåt skær i, og det jo ikke ligefrem meningen.. Der er i hvertfald knapt så kønt ud 😋 hahaha
Julie von Lyck
,
Smag og behag 😉 Du har ikk overvejet Ip adressen??? 😃 Drop dit hateri - mig får du ikke ned med nakken
Anne
,
Whaaat chillax... Det er sku da helt normalt at det ser sådan ud, når man bruger den shampoo. Du er da lidt blæst 😊
Julie von Lyck
,
Er det mig eller den anonyme du tænker på? 😊
Julie von Lyck
,
Derudover kan jeg godt lide mit hårs farve, fremfor gult og jeg bruger den kun 2 gange om ugen 😊 Det er jo ikke ment som den eneste shampoo man skal bruge. Hav en dejlig aften! 😊
Line
,
Hej Julie! Hvilken foundation/ pudder bruger du her på billedet? Du har SÅ smuk hud! 😊 Hilsen Line