Secondhand app // Zadaa

Annonce for Zadaa app

Det er ikke en hemmelighed at jeg elsker tøj, men ejer lidt for meget af det. I hvertfald hvis du spørger min kæreste. Nogle gange kan det være svært at få plads til det derhjemme, hvilket også er en af grundene til at jeg elsker secondhand apps. Jeg har brugt online secondhand portaler siden jeg var 16 år og jeg har altid både købt og solgt meget på den måde. Det giver mig mindre dårlig samvittighed at købe eller at sælge secondhand. Den nyeste app som jeg har forelsket mig i, er ZADAA app. I Finland er ZADAA et megahit og er den hurtigst voksende mode-app i Scandinavien. Det der især er genialt ved den er dens smarte features. For noget af det, der somme tider kan være lidt langtrukken ved de andre apps, er alle de spørgsmål man får med højde, mål og vægt. Alt dette slipper man stort set for her, da det er noget man udfylder på forhånd.

Når man opretter sig som bruger på ZADAA, kan man nøjes med at logge ind via ens Facebook, så man behøver ikke oprette profilnavn og kodeord, hvilket gør det endnu hurtigere. Derefter skal du udfylde kropstype, højde og vægt og derefter udfylde din størrelse i bukser, toppe, sko og bh. Så kan dine følgere/købere se dine mål og så slipper man for at skrive frem og tilbage - man kan simpelthen se alle detaljer derinde og også se om den er stor eller lille i størrelsen og hvilken kropsform, den passer til.
Jeg har i de seneste dage sat ret mange ting til salg inde på appen, blandt andet et par Isabel Marant loafers, en Modstrøm blå skindjakke og en Louis Vuitton taske, som jeg har lånt i noget tid af min mor og som ingen af os har gået med mere end tre gange til sammen. Når disse ting ikke bliver brugt er det jo synd, når andre kan få glæde af dem. Bare et par minutter efter jeg oprettede appen var der aktivitet derinde og masser, der havde 'gemt' mit tøj. Jeg har også selv luret på et par ting, som jeg er meget tæt på at klikke hjem. Det er desuden også nemt at købe derinde - man finder bare det man gerne vil købe og klikker det i kurven. Man kan både handle med Postnord, men også med ZADAA's egen shop, da de samarbejder med DAO, som jeg selv har brugt meget, når jeg har handlet secondhand. Når man har betalt får sælgeren en kode, som skal skrives på pakken og afleveres ved den nærmest DAO/postbutik, hvor den derefter bliver sendt køberen, som vil modtage den inden for max 2 dage - jeg har oftest prøvet, at der kun er gået 1 dag. Sejt ikke?

Kender I ZADAA appen?

Hvis ikke, så kan i downloade den her.

Sponsoreret af ZADAA.

Synes godt om

Kommentarer