San Sebastian med Licor 43

Annonce for Licor43

I sidste uge kom jeg hjem fra en fortryllende tur til San Sebastian med et af mine yndlings likørbrands – det spanske Licor 43 , der havde inviteret mig til den nordspanske by i forbindelse med San Sebastian’s Film Festival, som er en af de mest anerkendte film-festivaller i verden og den største i Spanien. Som I måske kan fornemme, så kunne det ikke passe mig bedre, da jeg elsker Licor 43, Spanien og film. I henholdvis gymnasiet og på universitetet havde jeg spansk som studieretning og film og medier som valgfag, så det kunne ikke have matchet bedre! En ren drømmetur for mig!

Da brandet jo hedder Licor43 havde vi lige præcis 43 timer i byen. Vi ankom sidst på eftermiddagen og startede derfor ud med at tjekke ind på det seje nyåbnede Roommate hotel i hjertet af byen for så at hoppe direkte i gallatøjet og så ind til den store åbningsceremoni som vi var inviteret til, da Licor43 er en af sponsorerne på San Sebastian Filmfestival. Det betød også, at vi som inviterede fik nogle af de bedste pladser i salen og skulle gå på samme røde løber som Ryan Gosling og Bradley Cooper gik på et par dage efter.

Efter den flotte og ikke mindst sjove åbningsceremoni (spaniere har den bedste humor) klædte vi om og tog ud at spise tapas på Oquendo efterfulgt af den store åbningsfest i smukke Museo San Thelmo. Jeg var også til festen sidste år og det var derfor noget af det jeg glædede mig mest til. Det er en virkelig stemnings- og ikke mindst stilfuld fest med de smukkeste drinks, god musik. Hvis vi ikke skulle op dagen efter og opleve mere af byen, så kunne jeg godt have blevet et par timer mere.

San Sebastian er noget af det smukkeste i Spanien og en ret skjult perle, hvis I spørger mig. Da jeg også var her med Licor 43 for første gang sidste år til samme event, vidste jeg præcist hvad jeg sagde ja til og glædede mig derfor ekstra meget denne gang. Der går ingen direkte fly til San Sebastian fra Danmark og det er nok derfor ikke så mange danskere har opdaget byen, der stort set har alt. Gode spisesteder, godt vejr til sent på efteråret, en fantastisk strand, gode shopping muligheder og de flotteste bygninger. Bygningerne er så smukke, at jeg slet ikke ved, hvad jeg skal sammenligne med. I kan bare se på billederne ovenfor - sådan ser stort set alt ud.

Denne gang fik vi også mulighed for at se byen oppefra, da man kan tage en sporvogn op af bjerget og dermed få udsigt over hele den smukke by. Hvis jeg skulle være så heldig at blive inviteret igen næste år, så tager jeg denne gang 43 timer mere, så jeg kan få tid til at opleve byen lidt på egen hånd.

søde Jennifer og jeg, der drikker Carajillo43 på Txalupa.

I løbet af de 43 timer fik vi også besøgt et par skønne spisesteder og barer, som har Licor43. På Txalupa, der var den sidste cocktailbar vi var på fik vi et cocktailkursus og fik derefter også selv lov til at mikse vores egne Licor 43 cocktails - selvfølgelig mine tre yndlings.

Jer der kender Licor 43 ved, at der findes masser af opskrifter til både drinks og desserter med det og dem kan I alle finde her. Mine tre yndlingsdrinks er Martini 43, Applepie 43 , der smager af æblekage, Crush 43, der er super forfriskende og smager af lime og Carajillo 43 , der smager af kaffe.

Det var alt fra min tur til San Sebastian med Licor 43 - lov mig I prøver at lave én af deres drinks eller desserter!

Synes godt om

Kommentarer

jennifergeertsen
jennifergeertsen,
Verdens bedste tur med verdens bedste dig ❤️
nouw.com/jennifergeertsen
Julievonlyck
Julievonlyck,
I lige måde skønne! <3
nouw.com/julievonlyck