San Sebastian Film Festival

Adlinks: Dress: HERE | heels: Billi Bi

Hej sweeties! Så er jeg hjemme efter en skøn tur til San Sebastian med Licor43, der havde inviteret os med, da de er en af hovedsponsorerne til den famøse San Sebastian Film Festival, som er den største filmfestival i Spanien. Det er anden gang jeg deltager og det var en lige så stor oplevelse og fornøjelse som sidste år.

Afslutningen på turen tog dog en lidt anden drejning, da vi fra Bilbao desværre fløj ind i en orkan og først ikke kunne lande. Det var en turbulent tur med aflyste fly og vi kom hjem en dag senere end forventet - uden kufferter, som vi desværre først modtog igår.

På trods af en ikke særlig god hjemrejse, så havde vi en fantastisk tur og på vores forlængede weekend nåede vi at smage nyde den smukke, smukke by (en af de smukkeste i Spanien, hvis I spørger mig) og det dejlige vejr samt drikke en masse gode drinks med Licor43.

Så kan vist heller ikke komme udenom en fyldt indbakke og tonsvis af søde kommentarer fra mit seneste billede på Instagram med ovenstående kjole. Jeg har også længe ville have den på, men ikke haft en anledning indtil åbningsceremonien i fredags til festivallen, hvor den ikke kunne passe bedre ind :-) I kan finde den her.

Jeg tjekker snart ind med et indlæg fra hele turen! Lige nu er jeg på vej til København, hvor søde Sandra holder event for hendes bloggerveninder og GHD :-)

Synes godt om

Kommentarer