Sådan sætter du vipper på ♡

Hej læsere. Håber at I har haft en dejlig dag! Nu er der jo julefrokosttid og mange af jer vil gerne gøre noget ekstra ud af jer selv. Mange af mine kvindelige læsere har henvendt sig til mig, og spurgt mig hvordan man påsætter kunstige vipper. Sandheden er den, at jeg har haft RIGTIG svært ved at sætte vipper på, da mine egne burer helt vildt, så man skulle tro at jeg brugte en vippebukker! Derfor fik jeg førhen altid fik min frisørveninde Anja til at sætte dem på mig. Der var engang en makeup artist i MAC i KBH, der brugte mere end 1 time på at sætte vipper på mig, fordi mine egne vipper buede og drillede så meget. Efter han havde kæmpet en time og jeg stod og skulle til at filme, så måtte vi til min store skuffelse hive dem af.

Det her med at få andre til at sætte dem på mig og frustrationen over ikke selv at kunne sætte dem på, når jeg nu laver så mange ting, som jeg gør, kunne jeg jo godt se ikke gik på længere sigt. Så jeg lærte det selv og nu er det virkelig peace of cake! Derfor vil jeg selvfølgelig dele det med jer trin for trin, det er nemlig ikke så svært, det kræver bare lidt tålmodighed i starten!

Jeg bruger altid kun Depend, det er ikke noget jeg siger for at give Depend reklame, men fordi at de er det eneste, som er lette at styre. For guds skyld ikke køb de billige i et supermarked eller fra Ebay - de er slet ikke til at have med at gøre og så kan jeg godt forstå, hvis I ikke kan få det til at fungere.

Jeg bruger altid nr. 5 eller 8 fra Depend, dem med meget volume, uden at være for voldsomme, så det ligner man kan flyve. Nr 8 og 5, gør også at man ser 10000 gange bedre ud på billeder.

Her er metoden og den virker:

Hvis man er helt umulig til det, så skal man købe Depend vippe nr. 8 – Koster 50 kr og kan fås i Matas og andre parfumerier.

Man skal inden man begynder lægge disse remedier frem:

En vatpind, en pincet, et spejl man kan vippe, limen (helst gennemsigtig eller duolim – eller den der hører med i pakken), en sort flydende eyeliner og en sort mascara.
Start først med at tage en meget lille smule mascara på dine egne vipper, ikk påfør vippen først og så mascaraen bagefter, så kan du jo komme til at flytte på vippen, hvis du er uheldig!
Når man har taget lidt mascara og sort eyeliner på, så tager man den kunstige vippe og påfører limen med en vatpind på kanten af den kunstige vippe. Så venter man 20 sekunder og så sætter man den på (hvis man gør det med det samme, så sejler vippen og limen rundt på øjenlåget). Hvis den ikke gider, så bruger man pincetten til at placere den rigtigt. Har du ikke sat vippen tæt nok ind til din egen vippekant, så skal man bruge pincetten til at placere den tættere på, eller tage en øjenvippebukker og forsigtigt mase den ned til sin egen vippe.

Man skal tage sig god tid og ikke gå i Panik! - Held og lykke ♡ Håber i kunne bruge det til noget!

Kiss, hugs and love - J ♡

Hold dig opdateret og følg mig på facebook her

Synes godt om

Kommentarer